Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Viimeiset kuvat

Niin se heinäkuu sitten hurahti ohi. Photo a day-projektini ei oikein onnistunut toivotulla tavalla, mutta koska nämä kuvat kuitenkin puhelimessani roikkuivat, tässä vielä viimeiset päivän räpsyt. Ehkä sitten vuoden päästä paremmalla panostuksella uudestaan.

27.Black+White: Vaikka olen mielestäni tuijottanut ihan älyttömästi leffoja, on elokuvasivistyksessäni suuria aukkoja. En ole esimerkiksi nähnyt Casablancaa, siitäkään huolimatta että se löytyy omasta hyllystä! / 28.This is new!: Olin jo muutaman vuoden puhunut haluavani ostaa pikkuisen videokameran, jolla saisi vähän sujuvammin kuvattua pieniä kotivideopätkiä ja reissuvideoita. Nyt vihdoinkin kävimme tuon kamerapahasen ostamassa, tosin lähinnä O:ta kuvataksemme. / 29.Perspective: Perspektiivistä puhuttaessa minulle tulee edelleen mieleen ne kaikki perspektiivipiirustukset joita opiskellessa piti vääntää. Käsin tai koneella. Harmi vaan suurin osa niistä on hävinnyt tuhkana tuuleen minun polttaessani opiskelupaperini pallogrillissä terassillamme ennen Suomeen muuttoa. Joitain projekteja on sentään säilynyt. / 31.Workspace: Se mitä siitä on jäljellä. Kone lähti äitiysloman koitettua ja vain pöytä romuineen jäi jäljelle... 30. Friendship


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig