Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 20. elokuuta 2013

Reissussa!

Terveisiä täältä Barcelonan huudeilta! Halpojen lentojen innoittamana me otettiin ja lähdettiin 10 päiväksi tänne lämpöön kavereiden luokse hengailemaan, nyt kun Carloksellakin on vihdoin vähän lomaa töistä. Deadlinet jäivät odottamaan, mutta siitä viis, nyt nautitaan! Lentomatka O:n kanssa sujui yllättävän hyvin. Olin lähes paniikissa että tyyppi huutaisi koko lennon ajan, mutta sehän nukahtikin alta aikayksikön turvavyö päällä eikä edes huomannut kun kone nousi! Kysehän on siis vauvasta, joka ei tähän asti ole suostunut istuma-asennossa sylissä olemaan minuuttia kauempaa! Laskun aikana karjumista kesti jonkun aikaa, mutta eipä se enää siinä vaiheessa kauheasti haitannut kun tiesi että kohta se on ohi. Koneen koskettaessa maata huuto loppuikin kuin seinään.

Paljon ei olla aikaiseksi saatu, majaillaan ystävien luona Sabadellissa ja päivät kuluu lähinnä kolmen pikkuisen tahtiin. Tänään kuitenkin olisi tarkoitus hurauttaa Barcelona cityn puolelle ja käydä tsekkaamassa Gracian katubileet, joista Annika jo kirjoittikin blogissaan.

SHARE:

6 kommenttia

 1. Wau beibi reissaa ja se on niin ihanaa, kun beibi nukkuu lennolla. Hauskaa Barcelonaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Toivotaan että nukkuisi myös paluulennolla :D!!

   Poista
 2. Hei vitsi miten mahtavaa! Ihanaa reissua, nauttikaa lämmöstä ja yhdessä lomailusta. Kiva kuulla, että O osoittautui oivalliseksi reissukaveriksi :) -Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Toivotaan että reissu sujuu hyvin loppuun asti! O on kyllä pistänyt parastaan... mutta päivä päivältähän se kasvaa ja päivät alkaa olla helpompia :).

   Poista
 3. OI ihanaa,nauttikaahan:) Ihana tuo teidän beibi:) Ja pikkunälkä tai enemmän jos tulee käykääpä tsekkaamassa
  tämä

  http://www.crusto.es/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nautitaan! :) ja onhan se ihana tuo beibi kyllä :)). En päässyt Cruston sivulle, vaatii flashia jota ei tässä tabletilla tietenlään oo :(. Täytyy yrittää huomenna kavrreiden koneelta!

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig