Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Reissujuttuja reaaliajassa

Olen huomannut että reissujuttuja lukiessa kaikista kivointa on lukea niitä lähes reaaliajassa, kun matka on vielä meneillään. Silloin juttuihin tulee mukaan paljon enemmän pieniä yksityiskohtia, joita ei ehkä jälkikäteen tulisi mieleen kirjoittaa. Jälkikäteen jutuista tulee toki siistimpiä ja huolitellumpia, mutta epämuodollisuus ja epätäydellisyys on tietyissä asioissa vaan plussaa.

Itse olen kuitenkin ollut hyvin huono kirjoittelemaan mitään matkan aikana. Keskittymiskykyni ei tahdo riittää bloggailuun silloin kun on niin paljon kaikkea arjesta poikkeavaa meneillään. Kaiken lisäksi kuvien latailu, editointi ja tabletilla kirjoittaminen on niin pirun vaivalloista, että eipä sitä hirveästi huvita aikaa sellaiseen käyttää matkan aikana. No, nyt kuitenkin päätin yrittää postailla edes jotain, sillä tällä kertaa meidän reissun teemana on ottaa rennosti. Suurin osa paikallisista nähtävyyksistä on jo nähty aiemmilla visiiteillä, joten aikaa voi ihan hyvin kuluttaa vaan oleskeluun. 

Eilen kuitenkin suuntasimme treffaamaan Annikaa ja kiertelemään Gracian katuja. Retki sujui ihan hyvin, vaikka pikkuisten kanssa liikkeellä olo tuo mukanaan tiettyjä rajoituksia, joihin me 10 viikkoa vanhat vanhemmat emme ole vielä tottuneet. Keskittyminen muihin asioihin vauvan ohella on välillä vähän hankalaa... Oli kuitenkin tosi kiva nähdä Annikaa ja Nicoa, joista on alkanut tulla jo vanhat tutut, vaikka alunperin Annika ja minä tunnemme toisemme blogiemme kautta! Kuinka hauskaa... SHARE:

13 kommenttia

 1. Kivoja kuvia ja kiva että pääsitte treffaamaan myös Annikaa ja Nicoa! Ja olen kyllä samaa mieltä että matkan aikana jos bloggais reaaliajassa niin jutuista tulis varmaan paljon kivempia kun muistais sisällyttää kivoja yksityiskohtia juttuun mukaan.Kun kirjoittaa vasta reissun jälkeen niin yleensä myös postaukset on paljon "yleistä" löpinää täynnä. Mukavaa loppulomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Juuri noin se menee mutta toki jälkikäteenkin reissujutu on aina kivoja! :)

   Poista
 2. Oli tosi kiva nähdä ja tavata myös pikkumies :) toivottavasti palaatte tänne cityyn vielä ennen loma loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vaikka en kyllä tiedä tunnetaanko me toisemme blogien kautta vai Carlosin kautta ;) varmaan molempien!

   Poista
  2. Niinpä, oikeastaan Carloksen kautta vaikka blogeja luettiinkin eka.... mutta ilman sitä linkkiä ei varmaan oltais nähty livenä, tai kuka tietää! Me koitetaan tulla vielä Barcelonaan, päivät kuluu ihan hirveetä vauhtia vaikkei mitään kummaa saiskaan aikaiseksi!

   Poista
 3. Totta kyllä, että reaaliajassa saa blogiin sen "oikean" tajunnanvirran. :) Matkalla saattaa usein miettiä, että hei, tän mä sitten kirjoitan blogiin ja koneelle näpytellessä ei mikään muistu mieleen. :D Kohteessa, jossa on jo käynyt tuo toimii tosin varmaan vähän paremmin, koska ei munkaan keskittymiskyky moiseen riittäisi, kun ympärillä on niin paljon kaikkea arjesta poikkeavaa! Ja voi kun tuo pikkuinen on söpö! :)

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka hän on suloinen!
  Kiva varmaankin oli tavata tuttu blogikaveri ihan kasvoittain:)
  Joo tabletilla on tosi vaikeaa tehdä postauksia....huomasin sen nyt kesällä Suomessa ollessani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo tää on tällästä säätämistä tabletilla aina... huoh.
   Vähitellen ystäväpiiri alkaa koostua useammasta bloggaajasta, se on tosi hauskaa!
   Oliver te manda un besito! ;)

   Poista
 5. Meni ihan Barcelonan kauniit näkymät ohi, vauva varasti huomion :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, niin meinasi käydä itsellenikin siellä ollessa :D!

   Poista
 6. Mukavaa reissua sinne Barcelonan suuntaan, päivittelen täällä vihdoista viimein muidenkin blogikuulumisia. :) Vauva on kyllä hurjan söpö, ja apua kuinka nopeasti nuo muksut kasvavat!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu ja kyllä - uskomatonta miten nopeasti vauvat tosiaan kasvaa ja muuttuu! :)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig