Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 6. elokuuta 2013

Kuinka viettää hääpäivää?

Olemme tässä jo muutaman viikon miettineet mitä tekisimme yksivuotishääpäivänämme ensi sunnuntaina. Minä olen kuluttanut kallista aikaani (siis sitä vähäistä luppoaikaa jolloin voisi vaikka kirjoittaa blogia) selaten netistä Etelä-Suomen hotellitarjontaa, jos vaikka tekisimme viikonloppuretken taas jonnekin missä emme ole aikaisemmin olleet. 

Ensimmäisenä mieleeni tuli kylpylähotellit, mutta tosiasiahan on se, että (O:n ollessa tietenkin mukana) joutuisimme käymään kylpylän puolella erikseen, eikä siinä oikein ole mitään hohtoa. Seuraava ajatukseni oli lähteä Tallinnaan, mutta siitä tuskin tulisi laivamatkoineen mikään rentouttava retki, joten kuoppasin senkin idean aika nopeaan. Kolmas ajatukseni oli hakea vain joku hotellitarjous jostain mistä tahansa kaupungista, kuten Tampereelta tai Kotkasta, mutta siinä vaiheessa mieleeni tuli Napakymppi ja Kari Salmelainen tarjoamassa random-pariskunnalle viikonloppumatkaa Kokkolaan. Mielessäni kävi myös vuokrata mökki viikonlopuksi, mutta mieluummin kuitenkin olisin kerrankin tekemättä yhtään mitään kotitöitä, eikä myöskään hyttysten karkoittaminen O:n ympäriltä oikein houkuttele... 

Mitä siis voisimme tehdä? Tai minne mennä? Mikä olisi mahdollisimman rentouttavaa muttei liian kallista vauvan ollessa mukana? 


SHARE:

10 kommenttia

 1. Onnea haapaivasta! Mullakin oli tuo tassa taannoin ja makin haikailin jonkun minimatkan peraan, mut paadyttiin sit vain poikkeamaan pikaisesti illalla ravintolassa vauvan nukkuessa. Ei nyt mikaan ihmeelinen haapaivanvietto, mut eipa tullut siita ylimaaraista stressia eika kauheesti rahanmenoa :-) Toivottavasti loydatte jotain kivaa tekemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ;)! Joo, luinkin sun blogista, hauskaa kun on ihan samoja juttuja tullut pohdittua ja koettua.. hih. Onnittelut myös teille!

   Poista
 2. Voi että kun mä en kestä kun on niiiiin ihana toi kuva! :D saisitteko O:ta hoitoon tutuille ystäville/kummeille/isovanhemmille/sisaruksillesi? Yksi ilta kahdestaan vaikka leffassa tai jossain tuntuis varmaan huikealta pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiitos!! <3
   Musta tuntuu että O taitaa olla vähän liian vaikee tapaus vielä hoitoon laitettavaksi. Varmasti isovanhemmat ottaisivat, mutta koliikki + sydänlääke + eisuostusyömääntuttipullossa on sen verran rasittava yhdistelmä, että mieluummin ei ihan vielä... mutta kyllä me varmasti jotain kivaa keksitään :).

   Poista
 3. Me mentiin kerran Espoosta ihan Helsinkiin asti hotelliin, entiseen hotelli linnaan. Tuntuhan se aluks vähän typerältä mutta oli tosi rentouttavaa. Ei ollut ainakaan sellaista tunnetta että olis pakko kiertää kaupunkia :) Ja hotellissa nyt vaan aina nukkuu paremmin, Norakin yllättäen antoi meidän nukkua niin pitkään et melkein meni aamiasbuffetti ohi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo on ollut myös vaihtoehtona, mutta taitaa olla että tällä kertaa päädytään johonkin kauemmas. Täytyy kyllä vielä joku päivä lähteä Helsingin puolelle hotelliunille ;)!

   Poista
 4. Vuosiko siitä jo on,miten aika rientääkin....Toivottavasti löytyy joku kiva paikka missä viettää hääpäivää,mulla ei tosin nyt ihan ole vinkkejä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Vuosi tosiaan!! No, nyt on varaus tehty, katsotaan tuleeko kiva vai katastrofiviikonloppu :D!

   Poista
 5. Hääyön vietimme aikoinamme Kämpissä ja ihan sitten Kampin kodista asti suuntasimme sinne myös ensimmäisen hääpäivän viettoon :D Me tosin ollaan harrastettu tätä hotelliöitsemistä Helsingissä joskus ihan muutenvaankin. Hotel Haven on meillä vielä testaamatta, mutta siitä olen kuullut erittäin paljon hyvää. Onnellista ensimmäistä hääpäivää teille <3 -Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Joo, mä katsoin noitakin vaihtoehtoja, mutta päädyin kuitenkin varaamaan hieman kauemmas... mutta täytyy vielä joskus varmaan Kämppiin mennä... jospas vaikka ens elokuussa. Vaikka tosin mieluummin olisin kyllä ensi elokuussa myös samassa hotellissa kuin omana hääyönä.. saa nähdä!

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig