Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 2. elokuuta 2013

Instagram Travel Thursday: Hangon auringossa

Minä olen äärettömän huono lukemaan ohjeita tai yleensäkään seuraamaan sääntöjä. Innostun monista asioista, mutta asiat tuppaavat jäämään vähän puolitiehen, koska en millään jaksaisi haaskata energiaani perehtyäkseni asioihin sen tarkemmin. Niinpä monet jutut tuleekin opittua kantapään kautta, soveltaen ja säätäen... Noh, mutta itse asiaan.

Yritän siis osallistua Destination Unknown-blogin Satun innoittamana Instagram Travel Thursdayhin, koska uuden puhelimeni myötä olen vihdoinkin päässyt ihan oikeasti Instagramiakin käyttämään. Torstai meni jo menojaan, ja vaikka yritys olikin kova saada tämä kuvapläjäys ilmoille ennen vuorokauden vaihtumista, taisi tässä käydä vähän samoin kuin niiden päivän kuvien kanssa... No, pieni palleroiseni, temperamenttinen ja hyvin vaativa tapaus O menee kuitenkin aina edelle, joten näillä mennään varmaan jatkossakin.

Temperamentista huolimatta olemme löytäneet ainakin yhden asian, josta tuo jälkikasvumme tykkää. Ja se on autossa istuminen ja ympäriinsä käveleskely (rauhoittaa kai sopivasti pikkuisen herkkää vatsaa ja samalla vanhempien väkisinkin herkistyviä hermoja). Niinpä innostuimme taas viime viikonloppuna hurauttamaan kotiseutumatkailun merkeissä Hankoon.

Joku siellä varmaan naurahtaa, että no vitsit mitä matkailua, ai että ihan Hankoon saakka on päästy! Onhan se varmaan vähän kuin minä pitäisin retkeä Nakkilaan matkailuna, mutta tosiasia on se, että kumpikaan meistä ei ollut koskaan käynyt Hangossa! Minä tosin olin taannoin Googlemapsin avulla tehnyt muutamat kierrokset tuolla etelän kesäkaupungissa, haaveillessani muuttavani johonkin edes hieman pienempään ja idyllisempään kaupunkiin kuin mitä tämä kehäteitä pursuava haja-asuttu Espoo on...

No, kerrankin todellisuus näytti vielä aurinkoisemmalta kuin kuvitelmani, sillä minä tykästyin Hankoon aivan täysin! Saattaa olla että keskitalven jäätävä merituuli saisi minut toisiin ajatuksiin, mutta nyt päivä oli mitä mainioin ja Hanko oli täynnä elämää. Meneillään oli niin ratsastuskilpailuja kuin motskarikaverien joukkotreffejä, mutta se mihin minä eniten ihastuin oli se meri, kalliot, merisavu sekä pikkukaupungin fiilis! Ajatelkaa, tiedän yhden ainoan hankolaisen ja kappas vaan, eiköhän me satuttu törmäämään kadulla.

Aikamme kului suurimmaksi osaksi ruokaillessa ja rantakadulla kävellessä, eikä meriveteen tullut astuttua varpaallakaan, mutta Hangon Makaronitehtaan ruoka oli hyvää ja paikka käymisen arvoinen myös sisustuksensa vuoksi. Myös Hangon arkkitehtuuri saa minulta erikoismaininnan. Kauniit vanhat puutalot luovat juuri sitä tunnelmaa, mitä ympäristöstäni kaipaan. Kuvat jäivät valitettavasti vähiin, mutta seuraavalla kerralla sitten, sillä Hankoon tulemme varmasti palaamaan!

Ja toivottavasti ei nyt mennä taas liikaa sääntöjen vastaisesti, sillä vain ensimmäiset kuvat ovat niitä Instagram-kuvia ja loput ihan vaan muita otoksia jotka eivät enää Instagramiin asti päätyneet...
SHARE:

12 kommenttia

 1. Mahtavaa että lähdit mukaan ja itse lähtisin mielelläni matkalle Hankoon :) Täällä ylsi yökyöpeli istuu koneella kun vauva masussa ei anna nukkua.... Ja ihan hyvin siis ehtii vielä torstainkin jälkeen aina mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän osallistua uudelleen kunhan tässä päästään johonkin reissuun ;).
   Ja voih, toivottavasti vauvasta ei ihan yökyöpeli tuu kuitenkaan! :D

   Poista
 2. Hanko on just paras kesakohde kotimaassa! Nayttaa todella kivalta reissulta!Ma ravasin siella aina kerran kesassa juuri ratsastuskisoissa, onneksi heppojen ratsastamisen ohella paasi aina nauttimaan Hangon kaupungin kesaisesta tunnelmasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kuinka ihanaa! :) Mä kun en oo heppatyttö edelleenkään kuin haaveissani niin sellaset tapahtumat on mulle ihan outoja..

   Poista
 3. Oi ihana Hanko! Siellä oon pari kertaa käyny pienellä retkellä ja takaisin olisi myös mentävä! :) Hauskaa, että sinäkin oot mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan milloin seuraavan kerran saan jotain matka-juttua aikaiseksi, Instagramissa oon niin uusi ettei oikein vanhoja kuvia oo mistä voisi kirjoitella...

   Poista
 4. Ihana! Haluan myös käymään tuonne :D En ole minäkään ikinä käynyt!

  VastaaPoista
 5. Hienoja kuvia, mut mun lemppari kuva oli kyllä toi kuva susta ja O:sta. Itsehän olen Tammisaaresta ja me aina kiistellään, että kumpi on kivempi paikka ;) Taitaa se Hanko voittaa kesäsin, mutta talvella se on kyllä niin kuollut ja jäätävä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, joo, tulitkin mieleen kun ajeltiin Tammisaaren risteyksen ohitse ;)
   Tammisaari on kyllä myös ihana paikka, mutta saattaapi olla että Hanko tosiaan kesällä voittaa..
   Ja tuo kuva on kyllä aika ainutlaatuinen, sillä O ei kyllä yleensä tollain nukahda syliin.. :)

   Poista
 6. Ihana kesä-Suomi! Tosi pirteitä kuvia. Pitäis itsekin joskus käydä Hankoon tutustumassa. Jos olen siellä käynyt, niin siitä on ainakin 20 vuotta :)

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig