Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Up-close & personal

Viikonlopun kuvat:

6. Fave smell


7. Where you areMahtoi olla naapurin rouvilla naureskelemista kun minä ensin pyllistelin ruohikossa kuvaten aluskasvistoa ja sen jälkeen vielä takkutukkaista itseäni...

En tiedä onko minussa jotain vikaa, mutta en ole ikinä ollut kovin kiinnostunut tuoksuista. Siis mitä nyt parfyymeihin ja muihin tulee. Itseasiassa en edes omista yhtäkään hajuvettä. Lempituoksuna ensimmäisenä mieleeni tuli vastaleikattu nurmikko. Siitä tulee niin ihana kesäfiilis.

Tämänpäiväinen kuva taas on hyvin poikkeuksellinen. Jotenkin sitä ei omasta pihapiiristä viitsi kuvia blogiin ottaa, mutta tänään ei kyllä aivot toimi eikä jalat kanna mihinkään erikoisempaan kuvauspaikkaan ja onhan tämä blogi muutenkin sen verran up-close & personal, että what ever. Menköön. Here I am.

SHARE:

2 kommenttia

  1. Hah, tuttu tunne tuo jalat ei kanna ja aivot ei toimi... :) Ja hyvinhän näillä kuvilla mentiin. Blogissani on muuten odottelemassa ruokaan liittyvä haaste: http://www.rantapallo.fi/destinationunknown/2013/07/08/reissaus-ja-ruoka/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta!! Sainkin sen myös Inkalta, eli nyt mulla on tuplaten vastattavaa :). Toivottavasti saan vastaukset pian kasaan... näillä näkymin en kyllä, mutta toivotaan että näitä huutoserenadeja ei oikeesti kestä sinne neljännen kuukauden kieppeille asti.. Jos, niin mä hillun täällä päivät pitkään beibi olalla (se kun on ainakin vielä ainoa asento mikä kelpaa hereillä ollessa), joten kädet ei riitä kirjoittamiselle.. huoh.

      Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig