Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 26. heinäkuuta 2013

The Everyday

Eilen muistin taas hetken aikaa miksi talvi on myös hyvä vuodenaika. Satuin ulos vaunulenkille juuri siihen aikaan, kun koko tienoon lentomuurahaisyhdyskunta oli kokoontunut ilmoille parittelemaan! Niitä oli oikeasti ihan mustanaan ja minä, suuri hyönteisrakastaja (not!), juoksin hysteerisenä niitä pakoon. Onneksi vaunuista löytyi hyönteisverkko O:n suojaksi ja itselleni huppari pään päälle. Olin aivan järkyttynyt että mitä on tapahtumassa, suuri hyönteisinvaasio ilmastonmuutoksen merkkinä kenties, mutta onneksi sain jälkikäteen tietää, että kyseessä oli vain pari tuntia kestänyt parittelutuokio, jonka jälkeen lentomuurahaiset ovat kadonneet takaisin piiloihinsa.

Eilisen ulkoilukatastrofin seurauksena 25. päivän kuvan sain napattua vasta tänään. Aiheena oli Ground.Tänään aiheena oli The Everyday.

Pyykinpesu on nykyään todellakin jokapäiväistä puuhaa. Miten yksi alle 60 senttinen mini-ihminen voikaan lisätä pyykkimäärää niin järjettömästi? Nyt kun tyyppi on ylittänyt 5 kilon rajan, tarkoituksena olisi siirtyä kestovaippoihin, mutta ihmettelen vaan että missä vaiheessa minä nekin vielä pyykkään? Parempi olisi kai siirtyä pesuhuoneeseen asumaan.


SHARE:

4 kommenttia

 1. On se kylla kumma miten pyykkia riittaa aina, vaikka sita kuinka pesisi. Voin vain kuvitella millaista se on pienen lapsen kanssa.

  Psst. Sivupalkissa lukee viela "sekä uusimpana ihmeenä masussa pieni tulokas." :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, joo, oon huomannut, juuri tässä pari päivää sitten sitä katsoin ja mietin että pitäisi päivittää se, mutta enpä sitten jaksanutkaan... Kiitos kun huomautit, jospas nyt saisin aikaiseksi!!! :D

   Poista
 2. mulla oli kestovaippojen pesu melkein aina päivän kohokohta :) oli jotenkin niin mukavaa kun sai oikeasti jotain tehtyä päivän aikana, siis jotain mikä ei liittynyt ruoki-nukuta-hypytä-röyhtäytä-etc repertuaariin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No totta, onhan se niinkin! Oon meinaan huomannut että mulle tulee sellanen hyvin onnitunut fiilis jos ehdin siivoomaan keittiön päivän aikana.. heh

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig