Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Passikuvia ja unia bloggaajista

Viime aikoina tämä bloggailu ja muiden blogien lukeminen on tosiaan jäänyt vähän vähemmälle huomiolle, eikä varmasti mikään ihmekään. Tällaisina kausina sitä kuitenkin huomaa miten paljon tästä touhusta oikeasti tykkää, kun alkaa jopa näkemään unia muista bloggaajista, hah (terkkuja vaan Laura, Nella, Nisha, Sari.. teistä ainakin oon uneksinut, heheh)! Noh, ehkä syynä saattaa myös olla se, että oma sosiaalinen elämä on ollut tämän kesän ajan hyvin rajoittunutta ja päivän tapahtumista ei paljon mietiskeltävää uniin enää jää. 

Kohta on heinäkuukin ohi ja varmasti jälkeenpäin sitä tulee ihmeteltyä että miten sairaan nopeasti nämä ensimmäiset kuukaudet O:n kanssa menivät ohi. Vauva kasvaa älytöntä vauhtia ja joka päivä saan ihmetellä jotain uutta asiaa. Tänään jo yllätin itseni lörpöttämästä sille että "kohta sä jo ajat pyörällä ja menet kouluun...". No, niinpä niin. Jos nyt ensin edes opittaisiin vaikka istumaan. 

Tänään kävimme ottamassa O:lle passikuvan! Vielä kuukausi sitten ajattelin että reissut on meidän osalta nyt jäähyllä O:n sydänjutun vuoksi, mutta näin nopeasti sitä kuitenkin alkaa luottamaan siihen että paras vain elää ihan normaalia elämää ja koska lääkärikin oli sitä mieltä että matkustaminen on ihan ok, katsotaan joskos pian pääsemme kolmistaan vähän tuulettautumaan jonnekin kauemmas! Ainakin lähiseutumatkailun perusteella reissaaminen passaa pikkuiselle. Viime viikonloppuna kävimmekin ajelulla Hangossa asti, mutta siitä lisää myöhemmin...  


SHARE:

12 kommenttia

 1. Haha, repesin :) Toivottavasti sain olla sentään edes joku super cooli supersankari sun unissa ;) Ja O on aina vaan niin söpö!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo, tottakai olit ;)
   Ja kiitos O:n puolesta! :P

   Poista
 2. Suloinen vauva ja ihanan paksut hiukset :) Onko Dommareissa ollenkaan tapana ajella vauvoilta tukkaa tai laittaa tyttövauvoille korvakoruja? Täällä perinteisesti tehdään noita molempia ja minun silmiini tyttövauvat näyttävätkin paljon vanhemmilta napit pikkuruisissa korvissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irina :D
   Dommareissa ei oo tapana ajella tukkaa mutta tyttövauvoille kyllä laitetaan korvikset jo sairaalassa! Mä oon yrittänyt puhua sen puolesta että ei mitään korviksia, mutta nyt kun meille tuli poika niin enpä päässyt lempipuuhaani vastailemaan sikäläisille että miksi ihmeessä EN halua vauvalleni korviksia.. heh.

   Poista
 3. Haha toivottavasti ei ollut painajainen! Ihana kuulla etta O voi niin hyvin, etta matkustelu onnistuu :) Lapset kasvaa kylla nopeasti. Tapasin miehen siskontyton vuosi sitten Italiassa ja se tuntui niin pienelta.. nyt facebookissa katselen sen kuvia ja se on kasvanut ihan hirveasti! Kavelee ja kaikkea. Huh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut painajainen ;)
   Nähtäväksi jää päästäänkö oikeesti lähiaikoina reissuun, vielä on parit lääkärikäynnit edessä, mutta O voi onneksi hyvin kaikesta huolimatta!! :)
   Ja joo, tosiaan lapset kasvaa ihan älytöntä vauhtia!! Varsinkin vauvat...

   Poista
 4. Itsellä ihan sama juttu, blogien seuraaminen on jäänyt tosi huonolle saralle kun on ollut niin "kiire". Eiköhän se tästä kun vauva tulee... :) Toivottavasti pääsette reissuun ja hei lähde mukaan Instagram Travel Thursday - kamppikseen tällä viikolla?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, toivotaan että teidän kakkonen on vähän helpompi tapaus kuin tää meidän sylikissa - kynsineen kaikkineen :D
   Ja nyt on travel thursdayta yritetty! Toivottavasti kelepaa! :D

   Poista
 5. Toivottavasti saadaan nähdä minkälaiset on O:n passikuvat. Vauvojen passikuvat on mun mielestä ihan parhaimpia :) Onneksi O voi jo niin hyvin, että pääsette matkustamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan joskos se tässä joku päivä täällä vilahtaa ;)
   Ja joo, O voi onneksi hyvin :)

   Poista
 6. Haaahahahaha ihanaa kuulla ettei ole ainoa joka näkee unia bloggaajista :D !

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig