Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Onnistunut miniretki Porvooseen

Eilen aamulla päätimme että nyt keräämme kimpsut kasaan ja lähdemme ensimmäistä kertaa O:n kanssa "reissuun". Minä olin voivotellut kun kesä on niin kaunis enkä ole ehtinyt oikein nauttia siitä ollenkaan. Niinpä siis suuntasimme ensimmäisenä mieleen tulleeseen kesäkaupunkiin - Porvooseen!Tsekkasin netistä että löytyisikö sieltä meille jopa majapaikkaa yhdeksi yöksi, mutta ehei, näyttivät olevan täynnä joka ikinen hotla. Taitaapi siis olla aika kuuma kesämesta tuo Porvoo. No, se nyt olisikin ollut vain vaihtelun vuoksi, sillä oikeastihan meiltä ajaa Porvooseen sellaiset 40 minuuttia.Kovin pitkä ei siis matka ollut, mutta kerran ehti Carlos silti kysäistä autossa että käännytäänkö takaisin. Minä olin sitä mieltä että aja vaan, kyllä tuo tuosta hiljenee. Oikeassa olin, sillä alkukankeuden jälkeen O oli niin reipas koko matkan, että olin ihan yllättynyt. Olin myös ylpeä itsestäni, että olin tajunnut ottaa kaikkea tarvittavaa mukaan.Heti ensimmäisenä saimmekin levittää vilttimme parkkiksen taakse jokirantaan ja ei muuta kuin puistoimettämistä ja puistovaipanvaihtoa testaamaan. Hyvin onnistui kun sai olla rauhassa omassa varjonurkassa.Ainoa miinuspuoli kohteessamme oli se, että Vanhan Porvoon mukulakivikadut olivat vähän liian kovaa kyytiä meidän jousituksia vailla oleville vaunuille. Siinä hytinässä nyt ei olisi vanha juoppokaan nukkunut, joten päätimme sitten pysytellä tasaisimmilla reiteillä.Eksyimme jopa aleshoppailemaan Porvoon Sokokselle, josta Carlos löysikin itselleen vaikka mitä. Itse keskityin vain pitämään O:n tyytyväisenä hiljaisena. Teimme myös perinteisen ruokamokan ja päädyimme suunnitellun rantaravintolan sijaan Hesburgeriin, kun nälkä oli jo itse kullakin sitä luokkaa että rannan sijaan suuntasin mieluummin torin kulmalta pilkottavaan puistoon ruokailemaan. Tulipahan taas todistettua tuo edellisen postauksen ex tempore-piknikkeily.Lopuksi kävin vielä yksin räpsimässä muutamat kuvat sekä itselleni että espanjaa puhuvalle turistiporukalle mukulakivisellä Jokikadulla, sillä seurauksella että kadotin miekkoseni. Luulin niiden suunnanneen jo autolle, mutta saavuttuani parkkikselle siellä ei ollutkaan ketään. "Ilokseni" huomasin että myös puhelimeni oli vaunujen aisassa killuvassa kassissa... No, lopulta sitten bongasimme toisemme toisilta puolen jokea. Ilmeisesti olimme kävelleet toistemme ohi mitään huomaamatta.

SHARE:

6 kommenttia

 1. Varmasti kivan piristävä reissu (ja O on kovin tyytyväisen näköinen olallasi :) ) :) Ainakin itsestä aina tuntuu, että "ulkomaailmassa" käyminen jotenkin piristää ja saa laittamaan omat neljän seinän sisäiset asiat oikeaan perspektiiviin.

  Yksi postaukseen liittymätön juttu: Oletkohan muuttanut blogissa jotain sitten viimepostauksen? Ekaa kertaa nimittäin tuli Chromelta tällainen varoitus:

  Danger: Malware Ahead!
  Google Chrome has blocked access to this page on friolandiassa.blogspot.fi.
  Content from archiegonelebanon.pallontallaajat.net, a known malware distributor, has been inserted into this web page. Visiting this page now is very likely to infect your computer with malware.
  Malware is malicious software that causes things like identity theft, financial loss, and permanent file deletion.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kyllä! Nyt tietenkin tekisi mieli lähteä jo johonkin pidemmälle! Ja juuh, kyllähän se O joskus jopa tyytyväinenkin on, harvemmin kyllä vielä tällä haavaa.. :D

   Ja kiva kun huomautit tuosta jutusta! Ilmeisesti se on nyt korjattu, ongelma taisi olla jossain Pallontallaajilla?

   Poista
 2. Aww mika suloisuus keikkuu tuossa olalla :-) miniretket piristaa tosiaan! Itse haluisin uskaltautua poikkeamaan Brightonissa tas joku kerta jos saat viela meita suosivat :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, joo, ihana pikku possu, kuola valuu ja kaikkea <3
   Toivottavasti pääsette Brightoniin! Laitapa siitä sitten juttua! :)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig