Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Käärmeitä paratiisissa

Tänään mennään eilisen kuvalla, jonka aiheena oli Building
Hyppäsin tänään ensimmäistä kertaa lähes vuoteen pyörän selkään ja kävin vähän tuulettumassa lähipoluilla. Matkanvarrella sattui eteen tämä varsin mielenkiintoinen rakennus koirapuiston nurkassa. Koska edellisellä kävelylenkillä kohtasin käärmeen (joita kuulemma on alueella paljon), vain juuri ja juuri uskaltauduin astelemaan heinikon läpi lähemmäs tuota torppaa. Onneksi kuitenkin katsoin tarkkaan mihin astuin, sillä muutoin olisin varmaan astunut pienen pupu-paran päälle, joka kyyhötti heinikossa hievahtamattakaan. Lieneekö ollut ihan kunnossa vai ei, mutta minussa heräsi taas joku äitimäinen suojeluvaisto. Poloinen näytti niin avuttomalta ja viattomalta, että yhdistin sen heti omaan pikkuiseen, joka jäi kotiin kyyhöttämään pinnasänkynsä suojaan... 

Ilta oli äärettömän kaunis ja mieleni olisi tehnyt hyppiä läpi heinikon kuvailemassa kaikkia kedon kukkia, mutta käärmevaaran takia retki jäi aika lyhyeen. Ehkä hyvä niin, säästyvät ainakin Instagram-seuraajat kymmeniltä kukkakuvilta, jotka ainakin C:n mielestä ovat niin turhia ettei sellaisia tarvitsisi kuulema julkaista ollenkaan (men? :D). SHARE:

2 kommenttia

  1. Kaikki kunnia kukkakuville, lisaa vaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Heheh, selvä, sun luvalla vielä joku päivä kunnon kukkapostaus! :P

      Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig