Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Una Iron Maiden fría

Tämän päivän kuvan aihe oli "Cold". Siinäpä mielenkiintoinen haaste heinäkuiselle hellesäälle.

Jäin miettimään mielessäni espanjaksi että mitä "frioa", eli kylmää, täältä nyt löytyisi. Heti ensimmäisenä mieleeni tuli "una fría", eli dommarilaisittain yksi kylmä olut. No, olutta meiltä löytyy lähes aina ainakin yksi satunnainen pullo, sillä Carlos on kehittänyt itselleen harrastukseksi bongata erilaisia oluita ja antaa niille arvosanoja, sekä merkata ylös olutkirjaansa tsekatut yksilöt.

Niinpä sitten kysyin C:n tultua kotiin että voisitkos sä juoda tänään tuon Iron Maiden-oluesi? Vähän aikaa tyypillä kävi suhina päässä että miksi ihmeessä? Hän ei kuulemma ollut uskaltanut oluttansa maistaa, etten minä vain ennättäisi sanomaan jotain tyyliin "siinä sä vaan juot oluttas ja mä täällä tukka takussa imetän vauvaa". Hah.

No, kun kerroin että tarkoituksena oli saada blogiin päivän kuva, johon tarvitsisin pakkasessa viilennetyn olutpullon (tosiaan "una fría" kuuluu kirjaimellisesti juoda hyvin kylmänä), tyyppi innostui niin paljon että lopulta otti itse niitä kuvia kun minä tosiaan istuin itkupotkuraivareista rauhoittunut vauva rinnallani...


SHARE:

2 kommenttia

  1. Haha ihana :) Mun yksi kaveri kayttaa sellaista sivustoa kuin https://untappd.com/ mihin voi merkata oluita joista on pitanyt, arvostella niita, yms. Olisikohan Carloksella kiinnostusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä Nisha! Täytyy ehdottaa Carlokselle! :)

      Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig