Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Ei otsikkoa

Jos minulle jotain on jäänyt mieleen ensimmäisestä työpaikastani (hernepellon ohella) paikallislehden pikkutoimittajana, niin päätoimittajan minulle pitämä opetustuokio otsikon tärkeydestä. Enpä tuolloin ajatellut että otsikoiden laatimisesta tulisi minulle vielä jokapäiväistä hommaa, sillä minua kiinnosti jo silloin itse juttujen kirjoittamisen sijaan enemmänkin se mahtava kamera, jota pääsin käyttämään. En olisi myöskään uskonut, että joskus vielä ottaisin juttujeni kuvat mieluummin puhelimellani kuin omalla järkkärilläni, samalla kun tempaan otsikkoni taivaan tuulista, kieli poskella tai vailla minkäänlaista panostusta. Joskus ne tulevat automaattisesti, toisinaan otsikkogeneraattori olisi tarpeen.

Hauskaa on kuitenkin  huomata, että lukijoita alkaa olla enemmän kuin paikallislehteen hiki päässä pusertamillani tekstipätkillä. No, ei nyt sentään jos totta puhutaan, mutta kumman nousuvoittoista on tämän pienen blogipahasenkin viimeinen vuosi ollut! Ihmeellistä tämä bloggailun maailma... ja kiitos teille jotka jaksatte seurailla, vaikka välillä vähän kieli poskella mentäisiinkin!

24. päivän (puhelin)kuva: D is for... Duck!SHARE:

4 kommenttia

 1. Kieli poskella meno on just se parhain tapa pitaa blogia! Ma aina mietin liikaa mun postauksia, pitais saada itselle tallainen vahan rennompi ote :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kun kelpaa! :) Kiva tietää! Mä taas huolin siitä etten oikeesti ehdi oikeen ajatteleen että mitä kirjottaisin kun aika on niin rajallista tällä haavaa..

   Poista
 2. Mun mielestä blogeissa on just parasta se, että ne ei ole viimeisen päälle viimeisteltyjä, van sieltä paistaa läpi sellainen rentous ja sinne-päin-meininki :) Ja mun mielestä sun blogia on ollut aina ihana lukea, siis siitä lähtien, kun tänne eksyin!

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig