Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 19. heinäkuuta 2013

A Bad Habit

Terve! Tuntuu kuin viime postauksesta olisi ikuisuus, vaikka eihän siitä taida olla kuin pari hassua päivää... Mielessäni on pyörinyt epätoivoisesti ne päivän kuvat ja olenkin yrittänyt niitä tässä kaiken muun ohella räpsiä, mutta kun yksi päivä menee ohi, niin aika helposti siitä muodostuu bad habit ja koko homma menee plörinäksi. Tämä bad habit johtuu kylläkin suurimmaksi osaksi erään toisen pahasta tavasta herätä viidentoista minuutin sisään siitä kun olen poistunut hänen ylhäisyytensä unta vahtimasta... Mitenköhän tästä habitista pääsisi eroon? Olisi ehkä ihan suotavaa jos ehtisin edes käymään suihkussa ja syömään... No, tänään sentään edistyimme sen verran, että ylhäisyys suostui killumaan mukanani kantoliinassa ja nukkui kuin kengurunpoikanen samalla kun minä siivosin kämppää!

Mutta, tässäpä nämä kuvat...

12. A Bad Habit: Vaateröykkiöitä kasvaa kuin sieniä sateella ympäri taloa
13. 4 o'clock: 10 sekuntia vaille, aika hyvin! 
14. Edible: Vauvamakkaraa... Olen kuullut hämäriä höpinöitä siitä kuinka isän tekisi niin mieli maistaa kun se on niin syötävän söpö pallero 
15. Outside the window: Aurinkoinen päivä?
16. Bottle: Kaverilta lahjaksi saatu Puran metallinen tuttipullo. Cool ja toivottavasti joskus vielä rocks kun kingi suostuis siitä jotain lipittämään...
17. Inspirational: Intouduin näköjään niin paljon että vikat kuvat meni väärin päin.. siis ei Kehä kakkonen vaan uuden puhelimen uudet ihmeet joita toivottavasti pääsen joku kaunis päivä kunnolla testailemaan!
18. Number: Kakkonen. Se kehä mikä ei oikeesti ole mikään kehä! 


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig