Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 23. heinäkuuta 2013

20 - 23

Mitä huijausta! Päivän kuvat räpsitty tänään kaikki. Tänään oli muutenkin ihan kumma päivä! Minulla oli O:n nukkuessa niin paljon aikaa, että ehdin jopa tehdä mustikkapiirakan. Siis minä! Pitäisikö alkaa olla huolissaan? Siis sekä O:sta että minusta? :D No ei, ehkä me molemmat alamme vain pikkuhiljaa tottua rooleihimme. Toivotaan niin.

20. Hot : No se piirakka
21. Fave food : Avokado ja kana, lähes missä muodossa tahansa. Tällä kertaa patongin välissä.
22. Grey : Mikä tämäkin on? Ensimmäinen harmaa asia mikä pisti seinän jälkeen silmiin.
23. I drew this! : Mitä kauhistuksia sieltä vihkojen sivuilta löytyykään? Monet muusani ne parrakkaat miekkoset. Ha. Ha.SHARE:

2 kommenttia

 1. Avokado ja (feikki)kana on tajuttoman hyva yhdistelma! Tai no, avokado nyt menee kaiken kanssa. Ma ostin chipotle-levitetta ja oon nyt vetanyt chipotle-avokadovoileipia ihan liikaa, kun se on vain niin hyvaa. Nam.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmmm.. Chipotle!! :)
   Mäkin voisin kyllä siirtyä siihen feikkikanaan oikean kanan sijaan. Käyn tästä alituiseen taistelua itseni kanssa... mutta tosiaan, avokado menee lähes kaiken kanssa!

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig