Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Vähän erilainen juhannus

Taisi olla ensimmäinen Suomessa viettämäni juhannus, jona en nähnyt yhtäkään kokkoa, eikä tulia ollut edes grillin pohjalla. Juhannussaunaa yritin viritellä, mutta sekin jäi vasta juhannuspäivän aamuun.

Viime juhannuksena harjoittelimme häävalssia Urjalan mökkimaisemissa, kun taas tänä juhannuksena emme ehtineet Espoon Pohjois-Tapiolan ABC:tä pidemmälle. No, kaikkea sitä saa elämässään kokea, enkä ollenkaan pistä pahakseni myöskään tämänkertaista juhannusjuhlaamme. Sitäpaitsi ABC:ltä sai mahdottoman hyvää mansikkapullaa.

Meillä oli tosiaan dominikaani-suomalaisporukan kanssa grilli-ilta tiedossa juhannuksen kunniaksi, mutta niin kävi neovanhemmille, että ensimmäiset vatsanpurut ja sitä seuranneet itkuserenaadit veivät voimat niin totaalisesti, että turvauduimme elokuvista tutuksi tulleeseen tekniikkaan: istuta vauva auton turvaistuimeen ja lähde liikkeelle (esim. Life as we know it). Ihan minne vaan. Näin siis päädyimme sinne huoltoasemalle ja takaisin, sillä olotila ei ihan riittänyt riemukkaaseen grillijuhannukseen.

Onneksi päivät ovat jatkuneet taas rennompaan rytmiin. Tänään uskaltauduimme jopa ruokakauppaan ja Kirkkonummelle asti kyläilemään ja koko reissu hoitui hyvin tyytyväisenä. Kyllä tästä vielä kunnon reissuvauva tehdään (kunhan ne SVT-komplikaatiot pysyvät nollissa)!!! 

Ehkä siis ensi kesänä taas näissä meiningeissä:
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig