Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 6. toukokuuta 2013

"Terdellä"

Tervehdys täältä aurinkoiselta parvekkeelta. Minun tämänpäiväinen saavutukseni on ollut yksi koneellinen pestyjä pikkuihmisen vaatteita. Kävimme eilen siskollani, jonka varaston uumenista löytyi järkyttävä määrä vauva-kamaa, jota raahasimme säkkikaupalla kotiin. Nyt siis viimeinkin oli aika aloittaa tuo hölmöltä tuntuva homma: pese ja silitä kaikki uudet/puhtaan vauvanvaatteet.

Minun oli pakko ottaa päikkärit jo ensimmäisen koneen lastaamisen ja starttinappulan painamisen välissä. En meinaan löytänyt mistään pesukoneen käyttöopasta (jotta olisin voinut pestä nuo nukenvaatteet jollain muulla kuin perusohjelmalla) ja hengästyin sen etsimisestä niin paljon, että oli pakko lösähtää sohvalle torkkumaan. Viime päivät ovat käyneet täyspäiväisestä urheilusta, mitä nyt hapenottoon tulee. Tuo vauvapötkylä kun edelleen jököttää sen verran ylhäällä, että omille keuhkoille ei tahdo jäädä tilaa ollenkaan...

Mutta mitäs pienistä, meneehän se näinkin, kun päikkärimahdollisuudet on olemassa. Harvemmin sitä on maanantai-iltapäivänä mahdollisuus ottaa päikkäreitä ja mutustaa pullaa, vetää jääteetä ja bloggailla kotona tällaisissa 30 asteen huijarilämpötiloissa ;).

Nyt yritän keskittyä siihen yhteen Carlokselle esitettyyn kysymykseen, johon herra tosiaan vastasi jo monta päivää sitten, mutta espanjaksi... ja minähän olen tietenkin ollut niin laiska, etten ole jaksanut tuota lähteä suomentamaan, tyyppi kun ei oikein ole mitään yhdeen lauseen miehiä... Sen omat blogipostauksetkin tahtoivat venyä ja paukkua niin pitkiksi, että sillä meni viikko yhtä tekstiä kirjoittaessa, kunnes se sitten lopetti koko hyvin alkaneen homman, harmi vaan. Espanjaa taitavat voivat siis lukea C:n aikaisempia Suomi-aiheisia sepustuksia täältä.

SHARE:

4 kommenttia

 1. Hihi, ma lueskelin Carloksen kirjoituksia Google Translaten avulla. Aika huono kaannos mutta idea kuitenkin tulee esille. :)

  On se kylla ihanaa kun Suomessa on aitiyslomat ja kaik. Miten dommareissa, onko siella aitiyslomat/lisat tai mitaan?

  Toivottavasti laskettu aika pitaa paikkansa ja paastaan tapaamaan "vauvapotkyla" pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaa, voin kuvitella millaista soppaa siitä tulee Google Translatella :D
   Ja kyllä, just muuten julkaistiin joku tutkimus jonka mukaan paras paikka tulla äidiksi on Suomi...
   Dommareissa ei tosiaan oo yhtään mitään mammalisiä, töistä ollaan pois varmaan sen mukaan mitä kukin kykenee, mutta työpaikka taitaa sentään säilyä... Enpä itseasiassa sen tarkemmin tiedä! :O Mutta ei siellä tosiaan mitään tukia saa.

   Ja toivotaan!! :)

   Poista
 2. Ajattele, seuraavan kerran, kun otat ne vaatteet esille, niin puet niitä lapsesi päälle! Miulle tuli tää eilen mieleen (ja melkein itku), kun silitin tyttölle tekemiäni pussilakanoita...Besitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mä oon täällä ollut niin hempeällä tuulella kun oon katsellut noita pyykkinarulla roikkuvia minivaatteita.. On ne vaan niin söpöjä kun aattelee että kohta niissä oikeesti on oma pikkuinen!! <3

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig