Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 27. toukokuuta 2013

Päivän (m)asu

Minä en ole koskaan viihtynyt paidoissa tai mekoissa, jotka levenee suoraan rintamuksen alta. Voitte siis arvata, etten ole paljoakaan käyttänyt varsinaisia raskauspaitoja. Tyyliini (hah - mihin tyyliin?) sopii tiukat paidat, kauluspaidat tai sporttivaatteet. Siksipä mahani onkin ollut aika paljon esillä omana pyöreänä ulokkeenaan pingottavien trikoopaitojen alta, saaden kaverini kummastelemaan tuota naurun tahdissa hötkyvää, eteenpäin sojottavaa pallukkaa.

Tänään päätin kuitenkin tehdä poikkeuksen ja vetää päälleni kaverini naapurilta (!) saamani paidan (vai onkohan tuo oikeasti olevinaan mekko?) ja räpsiä muutamat masukuvat kun niitä ei ole tullut vähään aikaan otettua.

Heti teki mieli tökätä helma housujen sisään välttääkseni tuota muumimamma-fiilistä, jonka lerpattava helma saa minussa aikaan. Oli toki todettava, että vaikka raskauskilot ovat levittäytyneet suhteellisen mukavasti koko kroppaan, kyllä sen näistä tiukoista pökistä huomaa mistä sitä eniten löytyy. Jos ei ennen, niin nyt ainakin omistan neljä polvea!

(Sekä kaksi leukaa, vaikkei se kuvista näkyisikään, joille Carlos jaksaa iltaisin hekottaa).


Mutta, ei hätää! Olen jo nyt innoissani siitä, että saan kokea sen, miten helppoa/vaikeaa niistä raskauskiloista on päästä eroon. Jalat kyllä syyhyää jo lenkkeilyn ja pyöräilyn perään ja kuntosalikin on jo tsekattuna! Saa nähdä milloin olen siinä kunnossa, että sinne asti pääsen. C haluaa kuulemma päästä aina töiden jälkeen toteuttamaan isi-aikaa vauvan kanssa kahdestaan, joten eiköhän tuolle sportti-hetkelle tule löytymään aikaa :).
SHARE:

6 kommenttia

 1. Kyllä mammamassu on vaan aina suloinen! Ja toivottavasti se pikkuinen pian jo tulee sieltä ulos että pääset lenkkeilemään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ensi viikolla tyyppi päättäisi tulla ulos! Minä olen jo ihan valmis ainakin :).

   Poista
 2. Maha on ihana <3! Mietin sitä lauantaina koko loppupäivän :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hahah, ai jaa!!! No, toivottavasti kohta pääset paijailemaan palleroa! :)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig