Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 3. toukokuuta 2013

L niin kuin Large

"Mitä jos musta tulee raskauden aikana sellainen järkyttävän iso tankki?" Kyselin Carlokselta huvittuneena raskauden alkuvaiheessa. Jotenkin pystyin niin hyvin kuvittelemaan itseni normaalia löllyvämmässä kunnossa, tajuttoman ison mahan ja takamuksen omaavana _R_askaana naisena.

Nyt kun tätä mahaa on kasvateltu jo 35 ja puoli viikkoa, alkaa olo todellakin olla kuin sumopainijalla. Siitäkin huolimatta, että saan lähinnä kuulla mahani näyttävän pieneltä raskausviikkoihin verrattuna. No, normaalikokoinen se kuitenkin on, ja kaikki on muutenkin mennyt ihan normaalisti. Aluksi kiloja ei silti tahtonut tulla ihan sillä mitalla kuin olisi suotavaa, mutta nyt niitä on taas kertynyt sellaisella vauhdilla että vähemmänkin riittäisi (neuvolatädin mukaan). Yhteensä kroppani on kerännyt noin 15 kilon lisän, joka on jaottunut koko kroppaan sen verran tasaisesti, että enpä minä nyt miltään tankilta taida näyttää. 

Lähinnä tuo kilomäärä näkyy (vatsan lisäksi) pullistuneena naamana ja tuntuu siinä vaiheessa kun yrittää kiskoa housuja jalkaan. Joka ikiset housut (sekä alushousut), myöskin ne mahavaralla varustetut mammahousut, ovat alkaneet puristaa. Eipä siinä siis muu auttanut, kuin suunnata kauppaan ja hommata L-kokoista puettavaa. Näin loppumetreillä ei kuitenkaan hirveästi huvittaisi varsinaisia raskausvaatteita enää ostella, joten suuntasin Tarjoustaloon ja kiskoin mukaani kasan isoja alkkareita ja yhdet lökäpöksyt. 

Lökärit ovat osoittautuneet loistaviksi ja ne ovat niin minun tapaani muutenkin, että mitä sitä nyt tässä enää fiinistelemään kun ei tarvitse töissäkään käydä ja kun muutenkin suurin osa ajasta kuluu kotona, lähinnä kokonaan ilman housuja. Kaikista paras vaihtoehto olisi varmasti tässä vaiheessa kevättä joku äitiysmekko, mutta sellaisen kun päälleen pukee, ei ainakaan voi välttyä siltä "järkyttävän iso tankki"-tunteelta. 

Sen lisäksi, että vaatteet ovat jääneet pieneksi, on olo muutenkin aika raskas. Jalkapohjat ovat hajalla joka ilta jos on tullut vähänkään enemmän käveltyä ja muutenkin eteneminen on sellaista puuskuttamista että ei voi muuta kuin nauraa. Tänäänkin jouduin ottamaan tauon matkalla bussipysäkiltä kotiin, koska välissä on kunnon ylämäki. Lössähdin polvilleni metsän reunaan sillä verukkeella, että keräsin kotiin kimpun valkovuokkoja. Ylös noustessa totesin että eipä tainnut olla kovin hyvä idea kuitenkaan - mitäs jos olisinkin kellahtanut kumoon siihen ryteikön reunaan? :D 

Voitte varmaankin siis arvata, kuinka kova hinku olisi lähteä kunnon juoksulenkille ja karistaa itsestään tätä ällä-oloa pois. Kokemuksena tämä on kuitenkin niin mahtavaa, että enköhän minä pärjää vielä sen aikaa kun tätä on jäljellä! Voin niin kuvitella että tuota muljahtelevaa pallukkamahaa tulee jopa ikävä!Ps. Sain tänään läppärini huollosta! Jeeeeee! :)
SHARE:

6 kommenttia

 1. et kyllä todellakaan ole mikään tankki! Eihän siulla ole kuin tuo söpö vauvamaha lisää! Miulla on kohta 6 kk täynnä ja kiloja on tullut 8, josta viimeisen kuukauden aikana 3 eli ihan liikaa. Gyne on ihan hermona, kun ei saisi lihoa...Mie ostin jo heti alkuvaiheessa L-koon vaatteita, koska en halunnut alkaa investoimaan moniin erikokoisiin raskausvaatteisiin. Vielä sopivat ja hyvin, mutta katsotaan miten käy viimesiten 3 kk:n aikana...Jaksamista ja nauti kuitenkin tekemättömyydestä! Pian sitä omaa aikaa ei paljon ole...Iso lämmin halaus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, no joo en mutta kyllä ne 15 kiloa silti tuntuu :D. Mulla oli tullut edellistä neuvolakäyntiä ennen melkein 2kg/viikko ja viime käyntiin se oli tippunut puoleen, mutta silti, kilo per viikko, huh huh.
   Ja kiitos - kyllä nautinkin :). Iso hali ja jaksamisia myös sinne! <3

   Poista
 2. Voi large, en malta smallin tupsahtamista maailmaan :). P.S. saksalainen on nyt ihan virallisesti mi novio, jajaj.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee!! Quiero conocerlo!! :P Ja eipä enää kauaa smallin tupsahtamiseen, jee jee!

   Poista
 3. Ei hataa! Mulla oli niin iso vatsa, etta kaikki luuli odottavani kaksosia. Mutta kaksimetrinen poikahan se vaan oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha :D No, tästä ei tosiaan taida ihan kaksmetristä tulla, ellei nyt ota jotain pikaspurttia loppumetreillä...

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig