Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 17. toukokuuta 2013

Käpylehmiä, paljaita reisiä, hymynaamoja ja sosiaalisia naapureita

Mitä tekee möhömaha perjantaipäivänsä ratoksi? No leikkii käpylehmillä takapihan metsikössä!

Joo, olisihan sitä varmaan kaikkea muutakin duunailtavaa, mutta en vaan voinut vastustaa istahtaa tuolle aurinkoiselle kivirykelmälle hengailemaan ja siinä sivussa vaivihkaa väsertää muutamaa lehmää... Kevät alkaa vähitellen muuttua kesäksi. Samalla kun lehtipuut saavat enemmän vaatetta päälleen, joutuvat teinitytöt luopumaan omistaan. Voi tsiisus sitä paljaiden reisien määrää! No, onhan tuolla viime päivinä ollut aika lämmintäkin, mutta ehkei nyt ihan niin lämmintä kuitenkaan. Carloksen kanssa naureskelimme eilen eräillekin paljaspersuksille ja minä jäin miettimään, että vaikkei silloin kun itse olin 15 tainnut edes olla muotia kyseinen meininki, niin taisin kyllä jo silloin olla sitä mieltä ettei reiteni ja polveni olleet mitään kovin esittelykelpoista kamaa. Shortseja käytin vain silloin kun oli ihan oikeastikin lämmin, enkä heti kun aurinko paistoi ja puissa näkyi lehtiä...


No, ehkä olen vaan liian vanha ymmärtääkseni. Minähän täällä fiilistelen käpylehmiä ja keltaista hymynaamaa hoitopöydän yllä. Olin niin innoissani kun löysin neuvolan hyllystä kasan näitä legendaarisia naamoja, että sellainen oli ihan pakko kotiuttaa ja laittaa kehyksiin seinälle, vaikkei se nyt ihan huoneen väreihin sopinutkaan... mutta punaista ja keltaista ja hymyileviä naamoja, niistähän ne beibit kuulemma tykkää! 


On muuten ihan pakko myös ihkutella meidän nykyisiä naapureita! En nyt menisi väittämään että kaikki tässä talossa olisivat mitään sosiaalisuuden huippuja, mutta voi kuinka olikaan kivaa kun eräs naapuri ryhtyi juttusille kun tiemme kohtasivat tuolla lenkkipolulla! Minä en olisi häntä edes tunnistanut, mutta hän oli hyvin perillä kuka minä olen, sillä kertoi jutelleensa myös mieheni kanssa bussissa, kun sattuvat aamuisin samaan bussiin. Kertoili vielä omasta perheestään ja viikonloppusuunnitelmistaan... Sitäpaitsi maanantai-iltana meidän ovikello soi ja yläkerran naapuri kävi kysymässä että sattuisiko meillä olemaan printteriä! Kuinka hurjaa... 
SHARE:

10 kommenttia

 1. Vapaaehtoisesti sosiaalisia naapureita ja kesaisen vehrea saa jo toukokuun puolivalissa... Mita on tapahtunut silla valin, kun olen ollut poissa?! :D Opiskelija-asunnoissa oli kylla tavallaan yhteisollisyytta, koska isommissa kokonaisuuksissa oli mm. ompelu-, peli-, ja kierratyshuoneet. Missa on muuten noin kaunis punainen penkki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ehkä se on tuo vehreys ja lämmin sää joka saa naapuritkin ylisosiaalisiksi ;)
   Nuo punaiset penkit on ihan vakio-kamaa täällä Espoossa. Ainakin itse oon nähnyt monessa eri paikassa.

   Poista
 2. Ohhoh. Aika makeeta kun just kirjotit juroista suomalaisista naapureista. :) Mulla ne on onneks melkein kaikki tuttuja, vaikka kaupungissa asunkin.

  Mä en muuten oo koskaan tehny käpylehmää. :o
  Tsemppiä viimeisiin viikkoihin ja mukahelteeseen - tuolla mä jo viipotan sortseissa muiden teinien kanssa!

  t. kylmäverinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinpä! No mutta kiva että poikkeuksia löytyy!

   Ja oho - nyt sit vaan metikköön lehmiä ja lampaita väsäilemään! :D
   Ja kiitos!! :)

   Poista
 3. Mihin päin Espoota muutitte, jos saa kysyä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me asutaan täällä suuren pellon laitamilla kehäkakkosen länsipuolella ;)

   Poista
 4. Ei teillä ole vapaita asuntoja siellä talossa jos on noi mukavia naapureita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaapi olla, ainakin lähiseutu on täynnä vapaita ja valmistuvia asuntoja ;)

   Poista
 5. Eksyin sun blogiin joskus viime vuoden puolella väsyneenä ja katoin vaan pikasesti jonkun peruspostauksen ja mietin, että ei tässä ole mitään en lue enempää. Eksyinpäs muutama päivä sitten uudestaan ja sun blogi olikin niin mielenkiintonen, että luin KOKO blogin läpi, myös suurimman osan vanhasta blogista! Eli blogisi on aivan mahtava, paljon onnea tulevalle äidille ja laitoinkin blogisi jo suosikkeihin joten jään seuraamaan innolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Kiva kun kommentoit, on tosi kivaa ja inspiroivaa tietää että joku tosiaan saattaa tykätä näistä mun höpinöistäni! Toivottavasti tykkäät lukea jatkossakin! <3

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig