Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Paaviunia ja vauvavarustelua

Näin viime yönä unta, jossa C valittiin paavin "oikeaksi kädeksi", koska paavi itse oli kykenemätön hoitamaan kaikkia tehtäviään. Lehdistö pyöri villinä ympärillä ja C yritti vastailla kaikkiin kysymyksiin hyvin arvostetun asiantuntijan arvokkuudellaan. Ympäriltä kuului huhuja, että tässä olisi tuleva paavi. Minä seisoin taustalla huuli pyöreänä ja tuskailin että miten tämä nyt kävisi päinsä, tuolla poliittisella pikkupaavilla kun on vaimokin, siis minä!

Heräsin hikisenä ja huvittuneena sunnuntaiseen auringonpaisteeseen ja olin hyvin tyytyväinen todellisuuteen. C, jonka lähin kosketus katolisen kirkon edustajan asemaan on ollut päivän kestäneet kuvaukset leffaextrana isä x:n roolissa hautajaisissa, tuhisi vieressä, oma asemani vaimona ei näyttänyt olevan mitenkään uhattuna, beibi venytteli raajojaan ja minulla ei ollut kiire minnekään. Huomennakin kun on vapaapäivä. Sillä nyt se äitiysloma vihdoin alkoi!

Viimeinen työpäivä oli mukava. Sain viimeisen projektin valmiiksi ajoissa ja ehdin vielä avittaa jatkajaani toisessa hommassa. Tiimiläiseni muistivat minua ihkuilla lahjoilla, jotka todellakin muistuttavat minua työjutuista muutenkin kuin antajien muodossa, mutta onneksi ei mitenkään negatiivisesti, vaan lähinnä huvittavien yhteyksien kautta.


Pikku vaatearsenaali on alkanut siis vähitellen kasvamaan, vaikka toki monet jutut vielä uupuvatkin. Vauvan bodeja näyttäisi löytyvän joka lähtöön, mutta eikös jonkinnäköiset pökätkin olisi ihan hyvä juttu? Vai hengaako vauvat yleensä jalkamakkarat paljaana? :D Pienimmät erilliset pöksyt jotka meiltä löytyy taitavat olla noin kolmekuiselle. Noh, toivottavasti tulee lämmin kesä, hahah.

No ei kai, kai niitä tässä ehtii hankkimaan. Lauantaina aloitin varustelun hoitotarvikkeiden suhteen. Niitä löytyy kyllä niin moneen lähtöön, että päätin aloittaa ihan rauhallisesti tutista ja muutamasta muusta jutusta. Rintapumppu tuntui vielä sen verran kummajaiselta, että ajattelin ensin hieman konsultoida viisaampia. Perhevalmennuksesta viisastuneena tiedän vain sen, että sellainenkin kannattaa olla valmiina heti alkutaipaleella.


Siitä perhevalmennuksesta muuten sen verran, että kannatti toki käydä. Infoa tuli ihan kiitettävästi, mutta kyllä minä vaan jäin kaipaamaan niitä leffoista tuttuja hengitysharjoituksia! Hahah. Kurssilla näytetyssä synnytysvideossakin koko homma kävi juuri kuin C:n kuvitelmissa: pari äännähdystä ja blobs vaan niin pötkylä oli kätilön käsillä. Varsinkaan ensimmäisen kanssa homma kun ei taida ihan niin helppoa olla, niin pieni määrä harjoittelua ja realismia olisi ihan jees. Toisekseen jäin vähän kaipaamaan kontaktin  luomista lähiseudun mammoihin, sillä seura ja vertaistuki olisi varmasti ihan kiva juttu... Ettei tarvitsisi täällä blogin puolella ihan jokaista vauvankakkajuttua pohtia. Näillä espoolaisilla tuntui vaan olevan kova kiire pois paikalta...  

Että näin. Seuraavaksi sitten taas kysymyksiin vastailua ja tähän loppuun vielä pari insta-kuvaa tältä päivältä, yritän vähän silläkin puolella aktivoitua :).SHARE:

8 kommenttia

 1. Aventin rintapumppu (käsikäyttöinen) on hyvä peli. Käytettynä voi huoletta ostaa esim. huutiksesta kun se on vehje joka joka tapauksessa steriloidaan keittämällä (tarvitset siis pumpun lisäksi ison kattilan ;))

  Mutta tosiaan, melkeinpä kaiken ehtii ostamaan myöhemminkin :) (Myös sen pumpun voi mies juosta Stockalta kun olet sairaalassa - jos näyttää että tarvetta on.) Niin ja koossa 50-56 suosittelen potkareita ja kokopukuja, mahdollisimman vähän räpellettäviä osia. (Tässä just totesin, että kokoa 50 käytettiin meillä viisi ekaa päivää, eli hirveästi ei kannata sijoittaa siihen kokoon ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi olla juuri tuo Aventin käsikäyttöinen pumppu jota käsissäni pyörittelin :).

   Ja niinpä, niinhän ne kaikki sanovat että ei mitään isoa määrää niitä ihan pienimpiä vaatteita... tosin eipä meillä niitä paljoa olekaan. Tosin jos tuo tulee isänsä sukuun niin eipä ole mikään kovin pitkä pötkylä tiedossa, hahah. No, mutta kunha nyt olisi sairaasta tullessa jotkut housut jalassa, ensimmäisten viikkojen kotihengailussa ei taida olla niin vakavaa...

   Poista
 2. Hei Eve ja onnellista äitiyslomaa! En malta odottaa ilouutista! :) Mie tilasin sähköisen rintapumpun netistä ( käly suosittele sähköistä). Se oli yksi vip-myynti ja sain sen 40 euron hintaan! Tarkoitus oli lainata joltain, mutta kun tuollainen tarjous sattui eteen, niin pakkohan se oli tarttua! Ja jos ette ole vielä ostanut kylpyammetta, niin se ikean valkoinen on kuulemma ihan paras! Veljentytär testasi ja kommentti tuli siis vanhempiensa suusta. :)

  Kärsivällisyyttä ja hyvää vointia loppumetreille ja iso hali!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos L <3!! :)
   Huu, nyt tuli jo tässä kommenttiboksissa kaksi eri mielipidettä, tää on niin just tätä, ei kai se auta muu kuin ottaa vaan se mikä jostain kumman syystä tuntuu paremmalta vaihtoehdolta, hehe...
   Kylpyammeen toi äitini juuri viikko sitten, vielä minun kriteerien mukaisesti: sen piti olla vihreä :D. Toivotaan että on kelpo yksilö. Olin kyllä kattellut sitä ikealaista ja näytti hyvlältä, mutta mulla nyt sattui olemaan joku fiksaatio että vihree amme meitin kylppäriin!
   Hyviä vointeja myös sinne!

   Poista
 3. Onko muuten tuo tuttipullo Lifefactoryn?

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo liitutaulu:) Ja rentouttavia ja helppoja viimeisiä raskausviikkoja toivottelen...

  VastaaPoista
 5. Heh, kiitos... kerrankin se on päässyt lattiatasoa korkeammalle, mutta ei vieläkään seinälle... Tuo olut-baari on joku Carloksen juttu, sillä on tullut joku ihme tarve maistella eri oluita ja vertailla makuja parin serkkunsa kanssa... lienee joku reaktio elämänmuutokseen tällainen olutfiinistelyharrastus... tai kenties ikä? :D
  Ja toivotaan ettei olotila muuttuisi tuskaiseksi, nyt on vielä ainakin ihan hyvä vointi :)

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig