Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Uusi koti!

Ahh! Kuinka ihanaa herätä ensimmäistä kertaa uudessa kodissa...

Itse muutto sujui viime kerralla kivuttomammin, koska muuttajia oli enemmän, muuttopaku oli lähes rekka-auton kokoinen ja pystyin itsekin olemaan aktiivinen koko ajan. Tällä kertaa piti muutamaan otteeseen rojahtaa lattialle tyynykasan päälle huilimaan, vaikken varsinaisesti mitään tehnytkään. Tai no, pakkasinhan minä suurimman osan kamoista laatikoihin vanhassa kämpässä, mutta täällä uudessa äitini oli ehtinyt jo laittaa lakanatkin kaappiin sillä välin kun minä seilasin asuntojen välillä. 


Kuten kuvista näkyy, onhan täällä vielä hommaa, mutta tällä kertaa pystymme sentään kävelemään ja elämään täällä! Viimeksi hyvä kun mahduimme asuntoon sisään laatikkojemme kanssa! Muutenkin kaikki on niin puhdasta ja uutta että tuntuuhan tämä kivalta harppaukselta ylöspäin tässä elämän vuoristossa. 


Toki uuteen hienompaan kotiin tekisi mieli heti ostaa vaikka mitä uutta, kun eihän ne vanhat eriparihuonekalut ja matot ja muut enää millään sopisi, mutta... vähitellen. Huomenna kuitenkin Ikeaan. Hah.


Tänään sen sijaan on pakko vielä pinnistellä ja mennä puunaamaan vanha kämppä puhtaaksi.  Että sellainen pitkäperjantai tällä kertaa. :/.
SHARE:

16 kommenttia

 1. Ruisleipää, suolaa ja onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea uuden kodin johdosta,hyvältä näyttää! Y felices pascuas!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivalta näyttää teidän uus kämppä. Paljon onnea sinne!

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin! Tosi kivalta näyttää! :)

  VastaaPoista
 5. Oii ihanan näköstä, tosi kiva keittiö! :) Onnea!

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen kotiin, Eve ja Carlos! :) Asunto on todella mukavannäköinen ja valoisalta näyttää myös. Ja ihania masukuvia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3 Ja kyllä, ihanan avara ja valoisa koti on.. Vielä on totuttelemista siihen että yöllä herätessä vessa ei olekaan ihan vieressä vaan sinne pitää tehdä oikeen retki.. hahah..

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig