Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

torstai 7. maaliskuuta 2013

Tikusta asiaa

Olen tässä jo useamman viikon odotellut, että milloin katkeaa jäätikulta selkä.
Aurinkoisia päiviä on ollut useampia, joista jokaisena olen katsonut olohuoneen ikkunasta ulos ja tuijottanut tuota yksinäistä, yläkerran terassilta tököttävää jäänoroa. Aurinko on saanut sen hehkumaan kristallin kirkkaana ja joka ikinen kerta sitä katsoessani minun on tehnyt mieli ottaa siitä kuva.

Vihdoin tänään olin sopivan hölmöllä tuulella todellakin avatakseni parvekkeen oven ja räpsäistäkseni siitä tikusta muutaman kuvan. Eikä aikaakaan, kun tuo tikku todellakin otti ja putosi! Nyt sen kohdalta valuu satunnaisesti muutamia vesipisaroita. Olisikohan se kevät vihdoinkin tulossa?Ainakin raskauden puolella olen ehtinyt jo siirtyä viimeisen kolmanneksen puolelle. Pikkuinen painaa yhden pienen kilon verran, mutta aiheuttaa aiheita jokaiselle päivälle jokaisen grammansa painolla! Siellä se rimpuilee pää alaspäin ja potkii kohti keuhkoja siihen tahtiin, että kylkiluutkin ovat ilmeisesti saaneet siirtyä pois vaaravyöhykkeeltä, eikä mitenkään kivuitta...

Vielä ensi viikko töitä, kunnes minulla alkaa jotain niinkin ainutlaatuista kuin kuukauden mittainen kesäloma! Kesälomastani on tulossa täysin erilainen kuin aiemmista lomistani, jolloin olen lähes poikkeuksetta suunnannut muille maille. Viime maaliskuun muuttokatastrofista oppineena aion nyt löhöilyn ohessa organisoida tämän muuton niin hyvin kuin mahdollista. Tosin yhtäkään muuttolaatikkoa nostamatta. Saas nähdä miten tuokin onnistuu, mutta elättelen toiveita.

Ainakaan näitä asioita en jää nykyisestä asuinympäristöstämme kaipaamaan:

- Naapurin räksyttävää puudelia (olisi sillä kuinka söpö isäntä tahansa)
- Vastapäisen talon asukkaiden jatkuvia tupakkataukoja parvekkeella. Sieltä ne aina tuijottavat meille sisään kahvikuppi kädessään :D
- Raivostuttavan pientä keittokomeroa
-Olematonta ilmanvaihtoa (mahtaa olla hormeissa 60 vuoden törkykerrostumat)
-Huonolaatuista hanavettä

Näitä juttuja taasen taitaa tulla ikävä:

- Nopeat yhteydet joka suuntaan
- Alle kilsan matka veden äärelle
- Ratikan ääni myöhään illalla
SHARE:

2 kommenttia

 1. Tuollainen lista olisikin kateva jokaisesta omasta kodista. Ettei jais vaan niita ajan kultaamia muistoja ja turhia haikailuja pelkastaan hyvien puolien peraan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, totta! :)
   Tämä kommentti oli eksynyt spamin joukkoon, nyt vasta huomasin!

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig