Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Sitges

Kaivelin taas kerran kuva-arkistojani ja jämähdin katselemaan joulukuun 2011 Sitges-kuvia. Tuo päivä, jonka vietimme kyseisessä pienessä rantakaupungissa Barcelonan liepeillä, on jäänyt mieleeni erityisen kivana muistona. Joitain kivoja kuvia laitoinkin tänne jo silloin heti matkan jälkeen, mutta laitanpa nyt vielä lisää, jos vaikka joku Barcelonaan matkustava innostuisi myös tekemään samanlaisen lähiseuturetken.

Sitgesiin pääsee Barcelonan suunnalta helposti C-32-valtatietä pitkin (tai junalla), mutta jos pienet rinteillä mutkittelevat tiet eivät aiheuta paniikkia, suosittelen ehdottomasti poikkeamaan isolta tieltä rantareitille, sillä maisemat olivat kerrassaan mahtavat ainakin tuona aurinkoisena päivänä. Varsinkin kotimatkalla auringonlaskun aikaan olisi ollut upeat mahdollisuudet saada vuoden kuvat kyseisiltä rinteiltä, mutta jumitimme vähän liian pitkään itse kaupungissa emmekä uskaltaneet enää pysähtyä, ettei pimeys yllättäisi tuolla pikkutiellä.

 


SHARE:

6 kommenttia

 1. Tännekin on luvattu lunta huomisesta alkaen, että kiitos ihanasti lämmittävistä etelän kuvista.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Eikä uskois, että on joulukuu. Kävin Sitgesissä päiväseltään 2007, mutta nyt ei olla vielä ehditty sinne käymään. Ollaan odoteltu, että ilmat vähän lämpenis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli kyllä harvinaisen lämmin päivä joulukuulle. Ja kesällä tosiaan Sitges taitaa olla parhaimmillaan... mutta taitaa myös olla rantabulevardi niin täynnä populaa että hyvä kun kävelemään mahtuu :D

   Poista
 3. Apua mikä himotus tuli! Tahdon Sitgesiin!

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig