Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

torstai 21. maaliskuuta 2013

Orgaanista kamaa maalliselle mammalle

Yritin eilen päivitellä blogia, mutta loppujen lopuksi päätin, että parempi kun en kirjoita yhtään mitään. Tuntui, että kaikki asiat mitä teki mieli sanoa, olivat vaan jotenkin turhan negatiivisia marmatuksia. Kaikki asiat ottivat päähän, vaikkei missään oikeastaan ollut edes mitään vikaa. Ehkä samalle päivälle oli vaan pakkautunut liian monta hoidettavaa asiaa, eikä lomafiiliksestä ollut tietoakaan. Kaiken kukkuraksi oloni oli kovin flunssainen, eikä sellainen nyt oikein passaisi. Minä kun olen ollut niin tyytyväinen, että olen saanut pidettyä itseni terveenä koko raskauden ajan.

No, tänään aurinko herätti taas ennen kellonsoittoa ja olo oli paljon parempi. Löysin itseni jopa tiskaamasta kahdeksan jälkeen aamulla! :O

Tiedä häntä oliko Carloksen tuomasta mamma-teestä jotain apua, mutta kallista se ainakin oli! C kävi ihan varta vasten Kampin Bebes-liikkeestä hakemassa minulle lohdutusta surkeaan oloon ja pulitti siitä 8,90 €! No, ainakin on luomua ja mitä vielä. Kuka muuten tiesi että markkinoilla edes on erikseen äitiysteetä? Hah. Kaikkea kanssa.

Meiltä tosin löytyy saman merkkistä (Earth Mama Angel Baby - oh lord..) raskausarpirasvaa, jota Carloskin käyttää päivittäisenä kasvovoiteenaan. No, eipähän näy pullavenymiset tyypillä nassussa, eikä kyllä minullakaan ainakaan vielä massussa. On tuota tullutkin tahkottua ahkeraan, kun joku varoitteli että kerrankin kun unohtaa rasvata niin kyllä niitä arpia alkaa heti tulla. Eli mieluumminhan minä tuollaista orgaanista kamaa (hupaisasta merkistään huolimatta) kuin jotain muovimyrkkyjä pikkutyyppini kuomuun isken.

SHARE:

16 kommenttia

 1. Hih, kaikkea ne keksiikin, raskausteetäkin... :) Aina ei oo hyvä päivä ja niin se vaan on, joten anna potuttaa vaan ! Tsemppiä vielä odotukseen, yritä levätä ja nukkua varastoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja yritetään! Onneksi tosiaan olen lomalla niin ehtiihän tässä lepäillä ihan tarpeeksi :)

   Poista
 2. Mama teetä ,kaikkea ne keksiikin;D Mutta ihana Carlos,kun haki sulle tuollaista:)

  VastaaPoista
 3. Voi että, kaikkea kanssa. Onko edes hyvää teetä? Mitä kaikkea siihen on laitettu? Vadelmaa ja minttua? :) vai onko jotain salaisia ainesosia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan se ihan hyvää, ei kyllä mitään parasta ikinä... minä kun en oo mikään minttu-fani. Sen lisäksi teestä löytyy tosiaan vadelmaa, nokkosta, kauraa, kamomillaa, ruusunmarjaa ja sinimailaista.

   Poista
 4. Uskomattoman kamala nimi teemerkillä. Mut pisteet Carlokselle kun sillä tuli mieleen tollanen! :) Meiltä poistu aikoinaan raskausteet myynnistä kun niissä oli kaikissa inkivääriä. Ihan hyvä, muistan erään asiakkaan joka vartavasten kyseli raskausteetä koska ei raskauden takia kuulemma voi juoda mitään muuta teetä. Huoh.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no, eipä toi oo varsinaisesti teemerkki, vaan näyttää olevan vähän kaikennäköistä mamma-kamaa, mut joo, aika korni tosiaan. Sopii jenkeille :P. Mä muistan lukeneeni että kyllä sitä inkivääriä voi mausteena syödä, muttei raakana.. Tosin enpä oo syönyt. Mut jos nyt niikseen ottais niin tyyliin yhtään mitään yrttejä ja luonnontuotteita ei sais syödä "kun ei niistä koskaan tiedä".. Ehh..

   Poista
 5. Hih, odotapa kun pääset juomaan imetysteetä jos maidontuotanto on vähäistä! ;) Tosin siihen tepsii saman verran ihan perinteinen kotikaljakin :D

  Rasvoista - tutkin tätä oman raskauden aikana ja monelta taholta tuli sellaista viestiä, että rasvoilla ei olisikaan mitään merkitystä vaan raskausarpiin vaikuttaa oman ihon elastisuus. Itse en juurikaan rasvaillut eikä arpiakaan tullut. Mutta mikäs sen kivempaa kuin hieroa ihanaan pyöreään vatsaan jotain hyväntuoksuista, olkoon sitä sitten hyötyä tai ei :) Ja ihanaa, että Carlos on noin huomaavainen :)

  Mukavia keväisiä odotuspäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, noh, sitä odotellessa :P Tosin toivottavasti ei tarvi!
   Ja joo, niinhän se yleensäkin menee näissä iho-asioissa, eihän niitä ryppyjäkään rasvoilla estetä, mutta musta tuntuu että kyllä tuosta rasvasta jotain apua on, ei ainakaan oo kuiva ja kutiseva pötsi. Arpia löytyy jo aikaisemmilta kasvuilta niin ehkä tällä kertaa koitan tätä rasvailua, kun tähän asti näyttää hyvältä :D.

   Poista
 6. Voi ihana mies! Ma en malta odottaa sitten joskus jos raskaaksi tulen etta saa ostaa kaikkea luomuaippa- ja raskauskamaa. Ja sitten tietysti vauvakamaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Meillä on ruokalaskut vaan kasvaneet entisestään kun nyt varsinkin haluaa syödä vaan kaikkea luomua... Katotaan millanen crazy mama musta tulee sitten joskus kun pitäis lapsi jättää vaikka isovanhempien hoitoon ja meikä kieltää kaiken mahdollisen pillimehuista ei-orgaanisiin hedelmiin...

   Poista
 7. :D suloista! Kiitos varoituksesta raskausarpien suhteen! En taida todellakaan unohtaa rasvata, sillä raskausarpia on jo murrosiästä muistona ihan tarpeeksi...Ja todellakin se taitaa olla ihon elastisuudesta kiinni, mutta mie uskon ja luotan rasvojen voimaan! Jaksamista sinne, kohtalotoveri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sama mulla, murrosiästä on edelleen mukavat muistot. Eipä ne nyt elämää häiritse, mutta mieluummin yritän välttää että mahakin olis arpinen.
   Jaksamisia myös! :)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig