Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

torstai 14. maaliskuuta 2013

Kirottu kevät

Dulce embustera, la maldita primavera...

Suloinen huijari, kirottu kevät...

Viimeisille työpäiville ennen "kesälomaa" on yllättäen pakkaantunut kunnon kasa kaikkea mukavaa tehtävää. Aurinko paistaa, mutta pakkasta vain riittää. Minä lauleskelen mielessäni "Kirottua kevättä" ja odottelen kärsimättömästi tuota huijaria saapuvaksi...

Kuunnelkaa tekin, varsinkin ne jotka eivät ennestään tiedä mikä erittäin suosittu suomalainen versio tästäkin biisistä on tehty:


SHARE:

7 kommenttia

 1. HAhahhaha, ei ole totta! :) Miten on mahdollista, etten tiennyt tästä maldito primaverasta ollenkaan.. päivän piristys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. BUaaahahaha mullekin oli ihan uusi tuttavuus :D Loistavaa!

   Poista
  2. :D Tää on C:n siskontyttöjen lempibiisi, joten tätä on tullut hoilattua aika paljon... nyt mulla onkin aika ristiriitainen suhtautuminen Aikuiseen naiseen, kun siitä tulee vaan hyvälle mielelle kun muistaa pikkutytöt laulamassa tätä :D

   Poista
 2. Eräs toinen Yuri(dia) eli Yuridia Gaxiola teki version tästä vuonna 2005 ja sekin oli aika kova hitti, soi silloin kaikkialla.

  VastaaPoista
 3. Itseasiassa alkuperaisversio on italialainen "maledetta primavera" :P

  http://www.youtube.com/watch?v=l_jHJPhzYiY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, C:kin muisteli että olikohan se alunperin joku italialainen biisi. Kiitti linkistä! :)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig