Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Afrokikkarat vai suora tukka?

Tulevan "mixed babymme" mahdollisessa ulkonäössä minua kutkuttaa ehkä kaikista eniten se, millainen tukka tuolla suomalais-dominikaanollamme tulee olemaan. Silmät nyt varmastikin ovat ruskeat (vaikka valokuvien miksausaplikaatio antoikin tulokseksi jotain epämääräisen vaaleaa), kulmakarvat jotain järkyttävän mahtipontista ja ihonväri jotain meidän väliltämme... mutta ne hiukset! You never know! 

Tunnen tapauksia, joissa toisella vanhemmista on ihan kunnon afro, mutta lapsella keskiruskea piikkisuora hiuskuontalo, toisia joiden vanhemmilla ei kummallakaan ole kuin aaltoileva tukka, mutta lapsilla afrotukka, tai esimerkiksi minä itse, jonka vanhemmilla on molemmilla mustat hiukset, mutta itse synnyin vähähaivenisena blondina. 

Jos itse saisin valita, niin hauskinta olisi ehkä vaaleanruskea kikkarapää, mutta saapa nähdä! Hauskaa :D.Kertokaahan millaisia tukkasekoituksia teidän tuttavapiiristä tai omasta takaa löytyy, olisi mielenkiintoista kuulla!
SHARE:

20 kommenttia

 1. Haha, aamun piristys kun katselin näitä kuvia :D Mä kuulemma synnyin ihan punatukkaisena joka herätti epäilyjä vanhemmissa kun kummallakaan ei ollut mitään punapäisyyttä suvussa. Sittemmin se "laantuikin" blondiksi.
  Kikkara tai suora, varmaa on se että teidän babystanne tulee super söpö :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Joo, oonkin kuullut blondeista jotka ovat olleet pienenä punatukkaisia. Itseasiassa yksillä tummatukkaisien tuttujen pojalla on ihan oranssi tukka! Saa nähdä muuttuuko sekin vielä tummaksi..

   Ja toivotaan että sieltä tulee söpö pikkupoika.. vaikka oliskin monsterikulmakarvat ja iso afro :D

   Poista
 2. Mun vanhemmat on ollut ihan mustahiuksisia niin siis ihan suomalaisia ja minä synnyin ihan pikimustahiuksisena, ja on edelleen tumma tukka ja vielä luonnon kiharat mutta vähän sellaset lievät, ei mitään afroa kuitenkaan.

  Minusta nuo lapset joilla on afro on tosi söpöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olisin kyllä mieluummin ottanut vanhempien mustan tukan, kun tälläsen blondista maantietukaksi muuttuneen tylsän liimaletin :D

   Poista
 3. Minulla on suunnilleen samat värit kuin muilla perjeenjäsenillä on ollut ;hieman punertavaan vivahtava keskiruskea tukka ja siniset silmät,suora tukka myös,mutta sisarellani oli kihara tukka.
  Täällä ensimmäistä kertaa asuessani muistan yhden suomalais-israelilaisen pariskunnan,joidenka kahdella tyttärellä oli vaaleanruskea iho ja täysin blondit afrot! Isä oli Jemenin juutalaisia,aika tumma ja kiharatukkainen ja äiti suoratukkainen vaaleaverikkö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo vaaleat afrot on kyllä hassuja! :D Katsotaan joskos vaaleus tulee meidän mahdolliselle kikkarapäälle sieltä minun juuristani läpi..

   Poista
 4. Ihana postaus! Jannityksella odotetaan millaiset hiukset teidan pikkurakas saa :) Itseakin jannitti aikoinaan, etta minkakohan nakoinen pikkutyyppi sielta on tulossa. Pikkutyyppi sai toisen puolen melkein mustista hiuksista huolimatta aika vaaleat hiukset, tosin ehkapa ne jonkin verran tummuvat viela. Silmien varikin oli ihana yllari, koska pikkutyypilla on minun tosi haaleansiniset silmat. Jotenkin oletin sen olevan "recessive trait". Muutenkin on niin meidan suvun nakoinen pikkutyyppi :) Ainoa ero meikalaiseen on, etta pikkutyypilla on kaunis oliivin varinen iho, itse olen tallainen vitivalkoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, sellainen vähän tummempi iho ja siniset silmät on kyllä mahtava yhdistelmä! <3 Ja tosiaan, hiukset saattaa kyllä vielä tummentua paljonkin. Itselläni blondi muuttui maantieksi kouluikäisenä.

   Poista
 5. Hauska postaus :) Tuli heti mieleen sukulaisen tyttö, jonka äiti on täysin suomalainen ja isä Ghanasta. Tytöllä itellään tumma afro, ruskeet silmät ja ihonväri siitä vanhempien väliltä, hienosti on itsekkin todennut (nykyään 5v): "Kun äiti on maidon värinen ja isi tumman suklaan niin mä olen sitten maitosuklaan värinen" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, maitosuklaa, tai itseasiassa maitokaakao, "leche con chocolate" on ollut täälläkin suunnalla puheissa ;)

   Poista
 6. Hihi, hauska postaus ja hauskat kuvat! :) Mä näin kerran JFK:n kentällä lapsen, jolla oli suomalainen blondi äiti ja tummaihoinen isä.. Pikkutytön ihonväri oli aika tumma kans, mutta sen hiukset oli kunnon blondit afrot! Ihana :)

  VastaaPoista
 7. Mina perusblondi+mies, magribilainen, paivettynyt ihonvari ja tukka musta, kankea, ei varsinaisesti kihara, muttei suorakaan, silmat ruskeat= Poika: taipuisat, voimakkaasti punaiset hiukset ja ruskeat silmat, vaalea ihonvari, Tytar: brunetti, suorat, kiiltavat hiukset, ruskeat silmat ja paivettynyt ihonvari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin sitä huomaa että you never know what you're gonna get! :D Kivat miksit teillä!

   Poista
 8. Meillä meni näin poikien kanssa: minulla pähkinänruskea tukka, joka on luonnonkihara kosteana, israelilaisella isällä kiharaakin kiharampi tumma tukka. Ykköselle tuli meistä molemmista vaaleampi piikkisuora tukka, joka alkoi kihartumaan seitsemän vuoden iässä ensin edestä ja nyt on tumma ja kihara. Iho melko vaalea. Kakkoselle tuli vaaleahko kihata tukka, joka iän myötä tummui ja on tummanruskea nyt. Iho tummahko ja helposti ruskettuva auringossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaapa olla niin, ettei se vielä mitään sano millainen se tukka vauvalla on, se kun saattaa muuttua ihan kunnolla vielä myöhemmässä iässä... Itseasiassa C:lläkin oli pikkuisena vain kihartuva tukka, myöhemmin siitäkin on kehkeytynyt kunnon afro.

   Poista
 9. Ihania kuvia. Onko noi kasvot siis teidän kuvien sekoitus vai ymmärsinkö väärin? :) meidänkin isällä on suomalaiseksi aika tumma iho (ruskettuu sekunnissa) ja mustat hiukset, mitä ei sitten mun valkoisuudesta heti uskois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mukamas ainakin tuo on meidän kuvien sekoitus :D
   On se kyllä mielenkiintoista miten nuo geeniperimät ja mitkä lie menevät... Toiset ovat täysin "pim pum" vanhempiensa kanssa ja toiset ei sitten yhtään.. Tosin kyllä minäkin kasvoiltani olen täysin sekoitus vanhempiani.

   Poista
 10. Ihan omia ajatuksiani tosta lueskelin ennen Kisun syntymää :D Kisulla ei oo oikein hirveen kiharat hiukset vaikka Carlokselta afro löytyy :D Ja sellaset vaaleanruskeat. Silmät taas on ihan tosi tosi tummat, niinkun Carloksella, että ei ees erota sitä väri osaa ja keskusta :)
  Mutta niin, toi on tosi jännää aikaa ennen kun vauva syntyy.. Muistan tosiaan ite aina kun mietti, että miltä se sitten näyttää ja oikeestaan vielä kun se synty, että minkänäkönen siitä tulee kun se kasvaa :) Ja edelleen mietin aina, että miltäköhän Kisu näyttää isona :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oonkin kattonut Kisun kuvia ja ihastellut söpöä tukkaa.. ja ne tummat isot silmät! Ihanat :).
   Ja tosiaan, kyllähän se ihmetteleminen sitten lapsen kasvaessakin jatkuu että millainen siitä oikein tulee :)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig