Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Mahakuvia, miksi?

 

Jo silloin kun minulla ei vielä mitään vauvamahaa edes ollut, on Carlos intoillut kuvien ottamisella. Ainakin ajatuksen taholla hän olisi halunnut että tuosta mahan pullahtamisesta olisi tehty joku tämän kaltainen video:Minä en kuitenkaan ollut kovin innostunut ideasta, koska tiedän että sen toteuttaminen olisi kuitenkin jäänyt minun harteilleni. Eikä tässä kämpässä ole edes mitään kivaa tilaa missä kuvailla. Sitäpaitsi, miksi ihmeessä sitä mahaa pitäisi kuvata koko ajan? No joo, toki minäkin haluan jotain todisteita tästä pallokaudesta, mutta jotenkin olen tainnut saada ähkyn tuosta raskausmahan kuvallisesta hehkuttamisesta. Auta armias jos olisimme Dommarissa kaikkien niiden Carloksen kuvaajaserkkujen ympäröimänä...

Santo Domingossahan on tapana (siis tietyn sosiaalisen kerrostuman keskuudessa), että odottavasta äidistä otetaan oikein kunnon kuvaussessio ja niitä mahakuvia sitten ripustellaan vauvahuoneen seinälle ja nykyään tietenkin Facebook-seinälle siinä määrin, että omakin maha repeää pelkästä fb-seinän kelauksesta. En minä välttämättä halua katsella tuttujeni kuvia bikinit + pullottava vatsa yhdistelmällä!

Ei sellaiset puolinakukuvat yleensäkään ole mitään kaikille esiteltäviä kuvia, joten miksi ne ison mahan kanssa sitten olisi? Eihän siinä pyöreässä masussa mitään vikaa ole, toki siitä saa olla ylpeä, mutta minulle taitaa riittää se kun katselen sitä itse peilistä monta kertaa päivässä ja esittelen prosessia ihan vain yksityisesti täällä kotona. Toki mekin olemme lähettäneet Carloksen perheelle ja joillekin kavereille todisteen tuosta pallurasta (ihan kuitenkin vaatteet päällä), mutta liika on liikaa... vai mitä mieltä olette? Kuuluuko se vaan asiaan?

Minä mietin pitkään viitsinkö tuota yhtäkään paljasmasukroppakuvaani tänne laittaa...

SHARE:

8 kommenttia

 1. Ihana mahakuva, kiva kun laitoit :) Oon vähän samaa mieltä, että helposti niiden kanssa vedetään överiksi, mutta onhan se kai ihan kiva ajatus jälkeenpäin kuvien kanssa muistella vatsan kasvukehitystä. Lähinnä itselle kai, eikä välttämättä kaikelle kansalle puolialastomana poseilla.
  Kiitti vaan, nyt unohduin katsomaan vauvamahavideoita youtubesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos :D
   Ja joo, toki mäkin tykkään että on muistoksi kuvia, mutta tosiaan, vähän menee yli koko homma joillain...

   Poista
 2. Ihana masu! :) Miulla on edelleen sellanen pömppö, että ei voi sanoa, johtuuko se raskaudesta vai liiasta syömisestä. :) Alan olla epätoivoinen...Ootko sie siis jo 5:a kuulla?

  Myö ei olla vielä otettu kuvia juuri tuon em.syyn takia...En halua mitään epämääräisiä läskimahakuvia arkistoihin! :D Ja oon samaa mieltä siitä, että ei kai sitä mahaa tarvitse koko ajan kaikelle maailmalle esitellä. Muuten, tuleeko ihmiset koskettelemaan siun mahaan. Miten oot siihen suhtautunu? Mie en ehkä oikein haluaisi, etä minuu hiplataan, kun eihän normaalistikaan kukaan toisten mahoja sivele...! Hyvää vointia, ihana Eve!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos :)) Joo, älä huoli, semmonen pömppö se mullakin oli vielä muutama viikko sitten! Nyt on meneillään viikko 24. Joillain kunnon masu tulee vasta kuudennella kuulla. Mullekin on monet sanoneet että miks mun maha on niin pieni, mutta ihan turhaa siitä ottaa stressiä, se on niin yksilöllistä miten se maha pullottaa, varsinkin kun on kyse ekasta lapsesta.

   Ja tähän mennessä vasta yks omalaatuinen tyyppi on tullut paijaamaan mahaa.. ja oon samaa mieltä, en mäkään tykkäis että tosta noin vaan tullaan paijailemaan masua, mutta toki jos joku kysyy niin en mä varmaan kieltäiskään, jos se on jollekin jännää :D
   Hyvää vointia siulle myös ihanainen! :)

   Poista
 3. Söpö babymassukuva:) Täälläkin on kuvaajia,jotka ovat erikoistuneet myös vauvamasujen kuvaamiseen(ja sen tulevan äidin tietysti).Mulla ei ole yhtäkään kuvaa omasta vauvamasustani ja vähän harmittaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iih, kiitos Yaelian ;)
   No höh... harmi :( Mielelläni mäkin tosiaan muistelen sitten kuvista tätä tosi erikoista aikaa. Jotain hyvää siitäkin että nyt on kamerat joka vempeleessä...

   Poista
 4. Mun rationaalinen aivojen osa sanoo, että mahan ekshibitionistinen esitteleminen on vähän hassua ja lisäksi samalla voi aiheuttaa kanssaihmisilleen vahingossa surua (ei siis todellakaan minulle, joka innolla fiilistelen kaikkien vauvoja, vaan niille joille lasten saaminen on kipeä asia). Mun irrationaalinen aivojen osa sanoo, että olen tullut elämänvaiheeseen, jossa eniten liikuttaa kaikki, esimerkiksi kavereiden hääpuvut (tästä alkaa olla jo monenlaista todistusaineistoa), vauvamahat ja Youtuben odotusvideot ;) Näin susta muuten unta kaksi kertaa samalla viikolla tässä ihan taannoin. I miss my Eppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miss you too!! Tuu jo tänne ees vähäks aikaa!! :)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig