Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 25. tammikuuta 2013

Varaslähtö

Ihan alkuun kiitos kaikille edellisen postauksen onnittelijoille! Olin ihan yllättynyt että asia sai niin monen innostumaan kommentoimaan! Kyllä on kivaa kun on tällainen ekstra elämässä kuin ihanat blogin lukijat, jotka myötäelävät näissä elämän eri käänteissä. Ootte parhaita!

Tänään - kuten viime perjantainakin - on tullut otettua pieni varaslähtö viikonloppuun. En edelleenkään voi sietää tätä työviikon pituutta, vaan haaveilen edelleen kykeneväni tulevaisuudessa tekemään töitä vain neljänä päivänä viikossa. Perjantait kun ei vain yksinkertaisesti nappaa... On se niin ihanaa kun voi kesken päivää päättää tekevänsä jotain muuta kuin töitä (tosin tällä haavaa se kyllä sitten valitettavasti kostautuu sunnuntaisin), kuten lähteä vihdoinkin leikkauttamaan tukkaa (melkein puolet lähti) tai pelata vaikka Vapaakenttää vaakatasossa!

Tämä Vapaakenttä-juttu on muuten ihan kammottava. En ole ikinä tykännyt korttipeleistä ja olenkin pelannut niitä niin vähän, että kerran eräässä isossa tilaisuudessa olin hieman nolona kun minun piti luetella tietyt kortit mikrofoniin, enkä vaan yksinkertaisesti muistanut kyseisten korttien nimiä suomeksi (espanjaksi tosin muistin)... Nyt kuitenkin olen löytänyt tästä Vapaakentästä jonkinnäköisen rentouttavan rituaalin ennen nukkumaanmenoa. Olen jopa alkanut pelaamaan sitä systemaattisesti pelistä numero 1 eteenpäin (ja olen päässyt numeroon 97, kun eri jakojahan on 1 000 000), sekä myönnän joskus vieväni tämän viihdykkeen mukanani vessan puolellekin... Kammottavaa addiktoitumista siis, mutta eiköhän tämäkin innostus tästä laannu. Sitäpaitsi onhan tämä nyt sentään hieman "kehittävämpää" puuhaa kuin sen erään kananmunapelin hakkaaminen puhelimella (= näpäytä 1 000 000 kertaa ruutua niin kananmunan pitäisi poksahtaa). Eli jos blogissa on hiljaista, niin kuvitelkaa minut sohvannurkkaan maha pystyssä pelaamassa tabletilla Vapaakenttää... Sorry! :D

Screenshot_2013-01-25-16-27-21

Raskaus on myös aiheuttanut muita omituisia ilmiöitä itsessäni, kuten vaatekaupoissa juoksemisen. Ensin ongelma alkoi siitä, kun sukkahousut kiristi. Ratkaisin pulman kolmeen otteeseen etsimällä sakset käsiini kesken työpäivän ja napsauttamalla sukkahousujen etuosan halki. Seuraavana oli vuorossa Carloksen kalsarit (ja älkää kysykö miksi mulla oli kyseisen tyypin alushousut jalassani... se on sellainen paha tapa josta en pääse eroon kun ei kiireessä muka löydy omia), josta eräs ei kyllä ollut kovin innoissaan. Nyt olen jo päässyt siihen vaiheeseen, että hiuslenkki farkuissa ei pelasta, vaan mammahousuja on tullut ostettua jo kolmet kappaleet (ja sukkahousujakin yhdet, jotka ovat maailman mukavimmat, mutta yhtä kreisin näköiset kuin valas tiukassa vauvabodyssa), toppahousujenkaan vetskari ei enää mene kiinni (NYYH!) ja jopa Carloksen paidat alkavat kiristää... (omat makkarankuoret ovat jo siirtyneet laatikkoon odottamaan muuttoa).

Niinpä tänään tein jotain niinkin huisia, kuin suuntasin Baker'sin lounaspöydästä (vetskariaukisissa toppahousuissani) viereiseen Stadiumiin ja nappasin sieltä skeittilautojen vierestä kolme lötkyä hupparia sovituskoppiin, kuvasin vaihtoehdot puhelimella ja Whatsappin kautta kysyin C:n mielipidettä, että mikä lähtisi mukaan. Se valitsi sinisen vaihtoehdon, joka kylläkin on mintunvihreä... No, värilläkö väliä, nyt ainakin mahtuu mahakin messiin!

P.s. On mulla muutama vähän naisellisempikin puserovaihtoehto näille ajoille, kiitos niistä äitiytyneelle kaverille ;)

PhotoGrid_1359123362995

Kivaa viikonloppua! Minä yritän pelata vähän vähemmän sitä Vapaakenttää ja kirjoitella tännekin useammin kuin kerran viikossa... ;)
SHARE:

4 kommenttia

 1. Mukavaa viikonloppua!
  T. N&L&N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos N&L&N! Vaikka nyt onkin jo keskiviikko.. heheh.. :)

   Poista
 2. Kiitos,ja kivaa viikonloppua sinnekin:)Tuo peli taitaa olla koukuttava;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Yaelian! Ja kyllä, hyvin koukuttava... nyt mennään jo numerossa 145 :S

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig