Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 12. tammikuuta 2013

Valoja ja tex-mexiä

Niin monesti olen tässä alkuvuoden aikana miettinyt että "tästä kirjoitan blogiin". Niinä hetkinä olen aina joko astumassa ulos ovesta, vaihtamassa kenkiä verstaalla tai sammuttamassa makkarin valoja.
Nyt, kun vihdoin istun tässä sohvalla, joululahjaksi saamani viltin alla, ei mieleeni tietenkään muistu mitä kaikkea sitä pitikään tarinoida, tai ne jutut mitkä muistaisinkin, mielelläni jätän sellaiseen hetkeen, kun päänuppi ei vaadi ihan totaalista rentoutumista kaikesta vähänkään pohdintaa vaativasta toiminnasta.

DSC_0693 DSC_0694 DSC_0696

Aktiviteetit tänä tammikuuna ovat olleet hyvin vähäiset. Viime lauantaina sentään eksyimme pikaisen kauppakierroksen jälkeen tsekkaamaan Lux Helsinki-tapahtumaa, joka oli kyllä kiva piriste pimeään iltaan, mutta ei ehkä mikään niin upea kokemus, sillä päällimmäisenä mieleen jäivät katujen liukkaus ja se tuttu helsinkiläinen kylmä viima. Kuljimme reitin päähän Olympiastadionille saakka ja olimme siinä vaiheessa jo sen verran kuuman kaakaon tarpeessa, että päädyimme Gringos Locosiin syömään.

DSC_0733

Minulle tuo kyseinen Kisiksen pääty tuo aina mieleen ne ajat joskus kymmenen vuotta takaperin, kun paikalla sijaitsi Ooppera-niminen teiniyökerho, jossa käyminen oli ehdoton kammotus. Niinpä jotenkin alitajuisesti kammoksuin myös Gringos Locosia, mutta paikka olikin ihan symppis, ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista. Kaikkea löytyi mitä pyysinkin, kuten laktoositonta kaakaota (harvinaisuus!), jääteetä (aina loppu !) ja laskukin tuli alta aikayksikön. Niin ja alkupaloiksi tilatut hot wingsit olivat helsinkiläisellä mittapuulla erittäin hyviä...

DSC_0734

Näin siis viime lauantaina. Mihin nämä päivät oikein katoavat?
SHARE:

4 kommenttia

 1. Mä en tiedä minne nää viikot katoaa! Mut katujen liukkaudesta, onnistuin viime viikolla kahtena peräkkäisenä päivänä vetää lipat - nyt on molemmat polvet mustelmilla ja käsi rikki. Pisti muuten ärsyttää :D Mua harmitti että en ehtinyt käydä kattoo Luxia kun olen sen joka vuosi ehtinyt tekee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi ei!! Mites ois sellaset "nastarenkaat" kenkiin? Mä oon vähän suunnitellut sellasia, haha...
   No, mutta eipä se Lux nyt niin erikoinen ollut... tai mä oon ainakin nähnyt parempia :)

   Poista
 2. Minäkään en ymmärrä mihin ne katoavat, tai vuodet! Kai tässä mitä vanhemmaksi tulee, sitä nopeammin juoksee myös aika. Mutta logosin avokadokeitto on aivan taivaallista ja paikasta tykkään kyllä muutenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta... ääh.. :/
   Ja täytyypi käydä maistamassa tuota avokadokeittoa! :)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig