Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

torstai 31. tammikuuta 2013

Tuunailuja

Muistin vihdoinkin viedä sen kameran mukanani verstaalle! Tiesin tosin jo etukäteen, että tiedossa olisi mission impossible. Ota nyt hyviä kuvia loisteputkivalon ja vähäisen harmaan päivänvalon turvin puruisella verstaalla... Maalaamon siirrettävän valonheittimen lamputkin olivat sopivasti palaneet loppuun. No, vaneria alle ja valkoista kovalevyä taustalle, tuli mitä tuli. Pojat innostuivat tässä taannoin vaihtelun vuoksi (niiden tylsien hylly- ja kaappiduunien keskellä) vähän tuunailuhommiin. Lopputuloksena oli roskalavalta löytyneiden kulahtaneiden tuolien uusi vaaleanpunainen kuosi, sekä muutama johtokelasta väsätty rustiikkinen pöytä.  Tällaisia kuvia niistä tuli: Voi kun ehtisin itsekin tekemään jotain kivaa... Tällä haavaa hyvä kun selviän niistä perusduuneista, eli vaatekaappien piirtelyistä ja saranoiden asenteluista (huoh)! No, joku päivä vielä.

Niin - ja unohdin muuten sen kameran kahteen otteeseen sinne verstaalle. Tänään piti kääntyä takaisin hakemaan se, kun otti jo niin paljon päähän :D.
SHARE:

6 kommenttia

 1. Noi pikkuiset pyörivät pöydät/hyllyt on kyllä aivan ihanat -samoin kuin noi pinkit tuolit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä aattelin kans vielä väsätä itselleni tuollaisen kelapöydän kun niitä keloja näyttäis olevan saatavilla loputtomasti...

   Poista
 2. Valloittavia huonekaluja, jotka olis tervetulleita meidän kotiin vaikka heti. Hmm, nyt hylättyjä johtokeloja bongailemaan.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos asuisit vähän lähempänä ni voitais tehdä diili heti! Nyt ne vaan oleilee verstaalla pölyttymässä ja odottamassa parempaa kotia ;)

   Poista
 3. Toi Marimekon laukku on ihana - varsinkin sitten vähän kuluneena! Tuunaukset on tosi kivoja - toivon kuitenkin, että nuo löytämäsi kulahtaneet tuolit eivät ole aitoja ja alkuperäisiä wieniläis-tuoleja... tuossa värissä sitä on vähän vaikea hahmottaa... mutta ei varmaankaan :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, uutena tuo kassi taitaa olla vähän jäykkä, niinkuin ne kankakaisetkin, mutta vähän kuluneena varmasti kivempi.
   Ja ei ole aitoja tosiaan nuo yksilöt. Thonet'n tuolissa istuimen alla on rinkula, ei tuollaisia koukeroita. Tämä versio taitaa olla paremminkin Ikean Ogla! Itse en niitä siis edes löytänyt, mutta tosiaan ei tainnut verstaskaveri tehdä arvokasta roskislöytöä :D

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig