Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Typerä tabletti

Niin ne päivät kuitenkin vaan kuluu ja bloggailu niin herkästi jää kaiken muun alle. Nytkin pitäisi olla taas piirtelemässä, mutta ah, kuinka helppoa onkaan vaan jäädä sohvalle viltin alle istuskelemaan ja katselemaan tummuvaa iltaa...

Yritän tässä samalla totutella uuteen työvälineeseeni, tällaiseen typerään tablettiin, johon päädyin uuden läppärin ostamisen sijaan. Plussana tietenkin se, että eihän tämä kapistus paina yhtään mitään ja on koko ajan käden ulottuvilla, mutta miinuksena se, että ensinnäkin pelkään hajottavan tämän alta aikayksikön ja toiseksi uusien käyttöjärjestelmien opetteleminen ei ole mitään lempipuuhaani. Kirosanat kaikaa melkein heti kun en löydä jotain tai kone toimii mielestäni aivan väärin... No, sen siitä saa kun yrittää olla samanaikaisesti perillä sekä Androidin, iOSin ja Windowsin saloista.
Mitä nyt kosketusnäyttöön tulee, sen kanssa alan vähitellen olla sujut. Tottakai niitä virhenäppäilyjä tulee, mutta tuleehan niitä vanhanmallisen näppäimistönkin kanssa. Eikös se nyt vaan niin ole, että se vanha näppäimistö tosiaan alkaa vähitellen olla kirjoituskoneen kaltaista museokamaa? Turha sitä on vastaan pyristellä. Pitkällehän sitä ollaan tultu niistä ajoista kun minäkin ensimmäistä kertaa kirjoittelin kosketusnäyttöisellä tietokoneella Charles De Gaullen lähtöaulassa vuonna 2001...

No joo, taisin hieman eksyä sivuraiteille, mutta olkoon tämä nyt tässä. Kuvituksena sekalaisia otoksia viikolta.
joulukuu1
SHARE:

2 kommenttia

  1. Minäkin olen harkinnut vähän tabletin ostoa kun pikku läppärini on niin hidas,mutta odottelen vielä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, no kannattaa vähän vielä oottaa, esim. bloggeriin kirjoittaminen on aika tuskallista tuolla minunkin uutuustabletilla (Samsung Galaxy Note 10.1), kuvien lisäys vaatii flashia ja mitä vielä.. joten ehkä kohta kohta flash jää historiaan ja esim. tuo ruudulle nouseva näppäimistö ei peitä lähes koko tekstikenttää, niinkuin minulle käy tällä hetkellä blogitekstiä kirjoittaessa (kommenttikentän kirjoittamis-ikkuna toimii paljon paremmin).

      Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig