Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Suutarin lapsilla ei ole kenkiä...

Siinäpä yksi suomalainen sanonta, joka ei oikein uppoa Carlokseen. Kuitenkin niin oiva valinta kuvaamaan sitä tilannetta, joka vallitsee meidän kämpässämme. Voisihan sitä nyt kuvitella, että huonekalupuuseppä-sisustusarkkitehti olisi saanut aikaiseksi tehdä/hankkia itselleen juuri haluamansa huonekaluvalikoiman... mutta kun ei niin ei. Puuseppäilyjen alkuvaiheessa sain toki nikkaroitua itselleni tv-tason, keittiötikkaan, pyykkikopan, kenkätelineen, jakkaran ja hieman myöhemmin akuuttiin tarpeeseen tulleen keittiönpöydän, mutta siihen se onkin sitten jäänyt.

Niin siinä vaan käy, että kun pitäisi kaikille muille toteuttaa sitä sun tätä, jää ne omat jutut aina vaan myöhemmälle. Toki tulee ottaa huomioon, että ajan lisäksi myös materiaalit ovat kalliita, joten eipä sitä nyt tällainen aloitteleva puuseppäkään ihan koko ajan voi olla itselleen jotain väsertämässä. Silti alkaa jo vähän nolottaa kotiamme hallitseva Ikea Imperium. 

Esimerkiksi olohuoneen pöytänä on nyt jo kaksi vuotta toiminut Ikeasta parilla kympillä haettu loota, jonka oli tarkoitus toimittaa virkaansa vain siihen asti, kunnes saisin toteutettua Isamu Noguchin Tribecasta inspiroituneena jonkun lasikantisen kahvipöydän. Pidän edelleen lasipinnoista, mutta enpä tiedä haluaisinko enää edes lasista pöytää, en ainakaan nykyiseen luukkuumme.

http://ecx.images-amazon.com/images/I/414Uf7ftgIL._SL500_SS500_.jpg

Kirjahyllynä toimii Suomeen muuton jälkeiseen yksiöömme tilanjakajaksi ostettu Expedit-hyllykkö. Sen moukaroimisesta olen haaveillut jo yksiöstä lähdettyämme, mutta tuossa se edelleen seisoo olohuoneen nurkassa. Ties miten monta neliömetriä hyllylevyä olenkaan kasannut viime vuosien aikana, mutta itselleni en vaan ole saanut sitä hyllyä tehtyä. Sen suhteen vaatimukset eivät edes ole kovin korkealla, kunhan se olisi kapeampi ja korkeampi kuin Expedit.


http://pinterest.com/pin/84442561734517036/
http://pinterest.com/pin/216032113345501318/


Myöskään makuuhuoneeseen en ole saanut tehtyä yöpöytiä. Niistä minulla oli aikoinaan visio, että valo tulisi itse pöytätason alta. Ehdin jopa piirtämään kyseisen mallin, mutta toteutus jäi sekin muiden juttujen alle ja piirustuksetkin katosivat johonkin.


http://st.houzz.com/simgs/c7e187260eb8b78d_3-2684/modern-nightstands-and-bedside-tables.jpg
http://images.wantmi.com/wp-content/uploads/2012/08/7c1961e28c704379bdfecdaca7c64d62.png
http://pinterest.com/pin/186266134559383650/

Ruokapöydän sain kuin sainkin tehtyä. Suunnittelin sen edelliseen asuntoomme sopivaksi, jonka keittiön kaapistot olivat valkoista levyä puureunoin. Nyt kun kyseinen asuntokin on jo historiaa, olen alkanut haaveilemaan kuuden hengen massiivipuisesta tammipöydästä... mutta saas nähdä miten käy. Seuraava työprojektini onkin - kappas vain - kuuden hengen massiivikoivuinen ruokapöytä.


                                                                                                     Source: restorationhardware.com via S on Pinterest


No, ehkä sitten seuraavaan asuntoon...
SHARE:

4 kommenttia

 1. Olen ihan kade sulle siitä,että osaat valmistaa huonekalut itse;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, onhan se kieltämättä mukavaa... Parastahan se olisikin kun niitä voisi duunailla vain itselle ja tutuille, bisnes-puolen unohtaen... Sitä lottovoittoa odotellessa....

   Poista
 2. Yhdyn ylläolevaan kommenttiin, ehdottomasti! Tuo yöpöytä-idea on tosi hieno. Ja se keskimmäinen, erikoinen hylly myös. Puhumattakaan sun tekemästä ruokapöydästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)
   Katsotaan tuleeko tuo yöpöytä ikinä tehtyä... hah. Ja tosiaan, ehkä pitäisi sittenkin väkertää joku vähän erikoisempi hylly tuon yhden tapaan, sitten joskus kun aika sallii...

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig