Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulukuisia tunnelmia 2004 -2012

Niin se vaan alkaa joulukuukin vähitellen olla pulkassa. Joulua juhlittiin erittäin lumisissa tunnelmissa siskon luona. Mihinkään ei tullut lähdettyä, vaikka kovin yritinkin kehitellä jotain pientä breikkiä tähän paikoillaan oloon. Tämä joulukuu taisi olla minun osaltani työntäytteisin ja tylsin pitkään aikaan. Sekä opiskeluaikaiset että viimeisien työvuosien joulukuut olen viettänyt ainakin puoliksi lomaillessa:


2011

Viime joulukuu alkoi Pariisissa. Työharjoittelu teatterissa oli sen verran rentoa, että kaupunkia ehti nähdä aivan loistavasti.

DSC_0449

Asustin kolmen muun harjoittelijan kanssa Léonard de Vinci-koulun opettajien asuntolassa. Sekä asuntolassa että työpaikalla oli ilmeisesti tapana hengailla katolla, jonne pääsi vain ikkunasta. Maisemat eivät tosin olleet ihan yhtä romanttiset kuin esimerkiksi Montmartren kukkuloilta...

IMG_6540Pariisin seikkailujen jälkeen suuntasimme Kataloniaan joulun ja uudenvuoden viettoon. Kaveriporukastamme löytyy sen verran monta innokasta kuvaajaa, että tältä reissulta minustakin löytyy monta otosta sekä kameran takaa että edestä...
  REV_1668

REV_1671

2010

Myös vuotta aikaisemmin näimme jouluista Barcelonaa, sekä Espanjaa Katalonian ulkopuolella... kuten myös Norjaa, Italiaa, Jenkkejä sekä tuttuja maisemia Dominikaanisessa. Koko joulukuu meni loistavasti reissatessa. 

P1120164

P1120318

2009

Kolme vuotta sitten vietimme joulukuun ihan Suomen rajojen sisäpuolella, mutta aika paljon ulkomaalaispainoitteisessa seurassa turisteillen. Raahasimme korealaisen ystävämme mukanamme jopa joulun viettoon Satakunnan landelle! Tuo joulu oli kyllä monella tapaa muistorikas. 

P1090618

P1090660

2008

Neljä vuotta sitten oli vuorossa muutto ensimmäiseen  helsinkiläisasuntoon Dominikaanisesta paluun jälkeen, sekä totuttelua täkäläiseen elämään. Jopa kävely jäisellä Töölönlahdella oli eksoottista puuhaa...

DSCN6186

P1060175

2007

2007 jouluna muistan istuneeni Carloksen sukulaisten perinteisillä joulukekkereillä setä-pöydässä ja joutuneeni todistamaan pitäväni viskistä blue labelia naukkaillen ja Suomen poliittisesta järjestelmästä kertoen. Kun vihdoin pääsimme jouluillalliseen asti, hihittelin yksinäni muiden kuunnellessa vakavana erään serkun siunatessa pöydän antimia. Tuostakin joulukuusta ja erityisesti jouluaatosta on kuvia ollut olemassa, mutta minneköhän lie kadonneet. Ainoat joulukuulta löytyvät kuvat ovatkin uudenvuodenaatolta, jolloin discoiltiin ihan olan takaa. Olimme jopa hankkineet discopallon ja kunnon välkkyvalot tunnelmaa luomaan. 

Boogie Nights 2007-2008 004


2006

2006 joulukuu meni lähinnä meidän asunnolla hengaillessa. Espanjaan muuttaneet kaveritkin olivat tulleen kotiin jouluksi ja meno oli aika ylipirteää. Kuunnellutimme kaikkea kamalaa musiikkia ja esittelimme loistavia tanssiaskeleitamme. Tässä mennään Spaissareiden tahtiin.  

DSCN8346

Joulua vietimme ensin C:n isän suvun luona ja yöllä suuntasimme vielä äidin suvun luokse. Sinä vuonna en onneksi joutunut viskikööriin, mutta kuvasta päätellen ainakin yhdet frozen margaritat ovat eksyneet joulunviettoon. Mites toi kokoero minun ja C:n äidin välillä? ;)

DSCN8297


2005

Seitsämän vuotta sitten Carloksen sedän ja tädin meksikolainen ravintola, Taco Tabasco, oli vielä pystyssä. Se oli meidän kantapaikkamme, jossa flautojen, gringojen ja botana-lautasien lisäksi kuuntelimme mariachia ja vietimme yksityisiä karaoke-iltoja. 

dd

dentro

f3


2004

2004 joulukuussa meillä oli vieras Suomesta, joten rantailimme sekä ennen joulua, jouluna että uutena vuotena. Kuvista päätellen myös pullat olivat kovassa huudossa...


IMG_1075

IMG_1081

efire

Ei sovi myöskään unohtaa ystäväämme Bunburya, joka oli hyvin tärkeä osa vuoden 2004 joulukuuta. Kävimme moikkaamassa Bunburya kauan odotetun konsertin lisäksi niin lentokentällä, hotellissa kuin pressitilaisuudessakin. Huh huh mitä touhua...

IMG_0981

Vuoteen 2004 päättyikin minun digitaalisten kuvien historiani, joten jääköön tämä muistelo nyt tähän.  Nähtäväksi jää miltä näyttää meidän joulukuu 2013 ;).
SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihana postaus! Hyvää joulua Eveliina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit - vaikka tuli taas vähän paljon noita kuvia ja postaus venyi kilometriseksi :P Ja kun joulu meni jo, niin hyvää uutta vuotta sinne!! :)

   Poista
 2. Samaa mielta, tosi kiva postaus! Hyvaa Joulua taaltakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa - siitä tulee niin hyvälle mielelle kun joku tykkää! Kiitos ja hyvää uutta vuotta tein perheelle :) <3

   Poista
 3. Ihana katsaus! Tykkäsin tosi paljon :)Ja nyt odottelen, että vastaat Inkan haasteeseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Ihanaa... mä vähän aattelin että noh, tulipas taas leviteltyä omaa historiaa tänne blogiin kerrakseen, mutta on se niin kivaa kun joku tykkää lukea <3

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig