Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kymmenen kärki

Tämänviikkoisen yrittäjäkoulutuksen luennon aiheena oli nettisivut ja sosiaalinen media. Kävimme läpi aika pintapuolisesti kaikkea, johon olen jo saanut otetta kaikkien näiden blogivuosien aikana. Yhtenä aiheena oli Google Analytics. Innostuin sitten kommentoimaan bloggaavalle vieruskaverilleni niitä yleisimpiä hakusanoja, joiden kautta minun blogiini on löydetty.

Siitä sain päähäni vähän raottaa suhdettani näihin kymmeneen asiaan, jotka komeilevat listan kärkipäässä.

1. Friolandia

Blogin nimi lienee jokaisen blogin suosituin hakusana. Tämän Friolandia-nimen alkuperästä olen ennenkin jo höpissyt, ja vaikka sen on aika hölmö, turha siitä nyt enää on erkaantua. Friolandialla lähinnä tarkoitan tätä nykyistä olinpaikkaani, johon liittyy kunnon viha-rakkaus-asetelma. On päiviä, jolloin en ole sietää koko paikkaa, mutta ah, toisaalta, eipä sitä parempaakaan paikkaa varmaan olisi... mutta, jos joskus niinkin mielenkiintoisesti käy, että tiemme johtaa pois Friolandiasta, olisin hyvin innoissani myös uudesta bloginimestä!

DSC_0053

2. Keittobanaani

Jos olisin vähänkään kulinäärisesti orientoitunut ihminen, tästä blogista löytyisi varmasti oma lisäsivu, jossa kertoisin kaikki keittobanaanirespetit, jotka ovat yleisessä käytössä Dominikaanisessa tasavallassa. Noh, katsotaan joskos tässä joulun alla innostuisin kertomaan "pastelón de plátano maduro"-reseptin perinteisten suomalaisten laatikkoruokien rinnalle valmistettavaksi. Sopii kyllä erittäin hyvin, vaikkakin osa omista perheenjäsenistäni hieman vieroksuikin tuota muukalaista parin vuoden takaisessa joulupöydässään. Sen jäljiltä olenkin päättänyt etten viitsi enää tarjoutua, mieluummin kokkailen kansainvälistä ruokaa omaan pöytääni ja muut kangistukoot kaavoihinsa.

DSC_0602

3. Friolandiassa

Niin. En nyt sen enempää viitsi toistaa itseäni. Aika hyvin tuo keittobaanaani on kiilannut tämän ohi.

DSC_0740

4. Jari Sillanpää

Minä ja Jari Sillanpää. Meidän suhteemme lämpenee joka syksy, kun kaduilla tuulee ja asfaltti kiiltää. Silloin sydän lyö bum bum bum. Olen ollut töissä samassa talossa, jossa Jari ainakin silloin asusteli. Ystäväni on taas ollut töissä Jarin raksun kanssa. Sen pituinen se.

DSC_0077 (2)

5. Treffit

Niistä minulta ei kannata neuvoa kysyä. Taidan olla enemmänkin suin päin suhteeseen-tyyppiä. :P

IMG_4129

6. Friolandia Eveliina

Täytyykin kysyä eräältä tytsyltä, joka tunsi ensin vain sen Friolandia-Eveliinan, että onko se sama vai eri kuin se Real Life-Eveliina.

IMG_4438

7. Nahkahousut

Oikeita nahkahousuja en ole koskaan omistanut, mutta sellaiset hirvittävät pvc-pöksyt kylläkin. Taisivat olla aika yleisiä niihin aikoihin kun olin lukiossa. Carloskin osti ensimmäisellä Suomi-visiitillään sellaiset ja matkasi ne jalassaan takaisin plátanolandiaan. Ei kuulema ollut mikään maailman mahtavin kokemus... Loppupäässä alkoi olla aika nihkeä meininki. Parhaat nahkahousut ainakin niillä leveysasteilla on ne omanahkaiset...

IMG_3227

8. Poroajelut

Jos oikein muistan, viimeisin poroajeluni sijoittuu niille ajoille kun vielä harrastin pujottelua. Oltiin SM-kisoissa Tahkolla. Kisailut ei ihan menneet putkeen, mutta ainakin kuvien perusteella käytiin poroajelulla Syvärillä. Blogissa olen tainnut mainita Rovaniemen poroajelut, joka varmaan on minullakin vielä edessä. Ehkei Rovaniemellä, mutta jossain päin Lappia, jos nuo Dommarin sukulaiset nyt uskaltautuisivat jalkaansa tänne laittamaan talvisaikaan.

DSC_0252

9. Puutamo

Löytyy osoitteesta www.puutamo.fi, blogin oikeasta laidasta löytyy myös linkki. Joku taisi myös etsiä kokemuksia Puutamosta, löytäen tiensä vain tähän blogiin. Hurjaa! No, tähänastiset palautteet ovat olleet positiivisia. Kiitos niistä!
puutamopuusepänliike

10. Nappiverkkarit

Harrastin nappiverkkareita hyvin ahkeraan sinä eräänä vuonna kun ne oli in. Taisin vain olla sen verran tyylitajuton, että ostin hieman liian isot sellaiset. Verkkareita ja kollareita käytän edelleen liiankin usein. Olen niin mukavuudenhaluinen. Äärettömyyksiin en kuitenkaan mene, eli aikuisten potkupuvuista pysyn erossa.

DSC_0285
SHARE:

11 kommenttia

 1. Näitä on kyllä aina tosi hauska kattella ja tulkita! Mä en vaan enää osaa käyttää sitä google analyticsiä, koska sen jälkeen kun se "uusiutui" joskus ehkä vuos sitten (!?!) se on jotenkin todella sekava. Mistä nää hakusanat esimerkiksi löytyy? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon aina löytänyt sen helposti, mutta itseasiassa nyt kun olin pitänyt pari kuukautta taukoa etten ollut käynyt siellä, ni se oli mennyt johonkin piiloon, kirosin täällä että miks tää on mennyt näin monimutkaiseksi, mutta nyt kun kirjauduin katsoakseni, niin se näkyykin heti tuossa kun ottaa hakemistosta "Traffic Sources" ja sieltä klikkaa Overview niin oikeelle pälähtää nuo Keywordsit. Mut joo, kyllä tuo Bloggeriin liitetty oikeestaan riittääkin, ei niitä tarvii sen pahemmin tuolta Analytics-sivulta kaivella, tulee vaan vainoharhaisemmaksi :D

   Poista
  2. Okei, kiitos. Tossa näyttää olevan jotain häikkää, koska se antaa mulle tasan yhden hakusanan kuukauden ajalta. Pitänee asentaa se uudestaan. :) Se bloggerin omakin taitaa kyllä olla ihan toimiva, se vaan näyttää ne suosituimmat niin taitaa jäädä oudoimmat väliin :P

   Poista
 2. Nama hakusanat on kylla hauskoja, minakin tosiaan eksyin blogiisi Jari Sillanpaan kautta, eikun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, siis oikeesti vai leikisti? Hahah.. Mä oon monta kertaa miettinyt että mitenköhän paljon ihmiset googlettelee Jaria kun mun blogi ei nyt heti ensimmäisenä oo haun tuloksissa :D

   Poista
 3. Heeii! Kiva toi kaverikuva teidän häistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Aattelinki et kaikki on niin nättinä että varmaan sopii laittaa tänne :P Nyt kun oon saanut Lauralta lisää kuvia, pitäis saada aikaiseksi tehdä niistä joku kirja-pahanen.. Kiitos-kortitkin varmaan kuuluis asiaan ;) Jospas laittaisin joulukortin liitteenä :D

   Poista
 4. Hei hei hei, mä nyt kiinnostuin, mikä toi banaani-jutska oikein on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai siis yleensä keittobanaani vai toi pastelón de plátano maduro? No, mä lupaan tehdä kokkausvideon joulukuussa! :D Oon kyllä kerran jo julkaissut plataani-videon vuodelta 2007 tms... :D Näköjään juuri tuossa aiemmassa hakusana-postauksessani! Löytyy täältä: http://friolandiassa.blogspot.fi/2012/01/keittobanaaneista-mofongoa.html

   Poista
 5. Hahah, pvc-housut! En kestä!

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig