Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 26. marraskuuta 2012

Kuvatili täynnä

Blogger on jo pitkään ilmoitellut, että Picasan kuvatilini on täynnä. Tähän asti olen onnistunut kiertämään tuon tilaherjan ladatessani kuvat suoraan iPhotosta blogiin. Nyt, kun olen siirtynyt takaisin vanhalle pc-läppärille, en ole onnistunut pääsemään tuosta Picasa-pirulaisesta eroon. Koko Picasa on mielestäni niin hanurista, että siirryin latailemaan kuvani blogiin Flickrin kautta... mutta voi kuinka tuskallisen monimutkaista säätämistä! Eikä tuo Flickrin tarjoama ilmainen tila mikään rajaton myöskään ole. En silti mitenkään suostuisi maksamaan siitä, että saan tämän täysin pro bono-blogini täytettyä kuvilla, jotka kaiken lisäksi ovat melkoisen vapaata riistaa julkaisemisen jälkeen.

Eli, kysynpä nyt teidän muiden Blogger-käyttäjien, tai miksei muidenkin, kokemuksia kuvien latailusta. Mikä on paras tapa ja onko muilla Picasa täynnä?

Tässä pari hassua kuvaa tältä päivää...

DSC_0372

DSC_0381

DSC_0378

DSC_0387
SHARE:

12 kommenttia

 1. Joo mullakin ihan pari paivaa sitten alkoi taas herjaamaan etta tili taynna. Selvitin sen nyt niin, etta loin toisen google-kayttajatilin jonka lisasin blogin kirjoittajiin, joten siita toiselta tililta kasin voin paivitella blogiani - jee. :)

  VastaaPoista
 2. Mulla ei oo ihan vielä täynnä, mutta ootan kyllä kauhunsekaisin tuntein että millon tullee ilimotus siitä. Saanan vinkki on sen verran hyvä, että pitää laittaa korvan taakse siltä varalta, kun noita herjoja alkaa näkyä.

  VastaaPoista
 3. Mä pienennän aina kuvat joten sillä tavalla saa sen tilin pysymään kauemmin ilman että täyttyy heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitäis kyllä pienentää vähän mut musta ois kiva et ne sais myös isoiksi ja sit kun vaihtaa blogin leveyttä, saa kuvatkin isommiksi ja se pienentäminenkin on rasittavaa säätämistä kun pitää tallennella eri nimillä kuvia ja sit poistaa ylimääräisiä, eli mieluummin käytän toistaiseksi flickriä, sinne ne saa kivasti säilöön isoina ja blogiin sopivan kokoisina... :)

   Poista
 4. Piti linkittää sulle blogi, jossa puhuttiin juuri samasta asiasta, mutta tässä ovatkin jo useat vinkit tulleet esille.. http://lizainlondon.blogspot.com.es/2012/11/ooops.html

  Teen samaa kun Yaelian, eli pienennän kuvat paintilla "minimaaliksi" verrattuna alkuperäiseen ja sitten julkaisen nämä minikuvat alkuperäissä koossa, eli ovat sen kokoisia kun minä blogissa näkyvät. Itselläni ei ole yli neljän vuoden bloggauksen aikana mennyt kuvatili umpeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ylhäällä mun mielipiteeni pienentämiseen, mutta joo, pitäis varmaankin pienentääkin kun mun kuvat on tosi isokokoisia , mut kyllä mä mieluummin laitan ne isompina kun blogin kirjoituksen leveys kun tykkäisin itekin kattoa muiden kuvia vähän isompina... Niin ja PAINT! Hih... Onks sulla Officen Picture manager? Silläkin on musta kivempi,mut tietty jos on johonki tapaan tottunut niin nopeiten se kai niin menee...

   Poista
 5. Liity Google+ juttuun. Saat melkein rajattomasti kuvatilaa.Luulen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö.. kai mä olen siinä... vai mahdankohan olla vaan toisen Google-tilini kautta. Tää tabletti tosiaan ehdottaa jotain Google+-jutskaa, mutta kuvien lataus tietenkin herjaa flashin puuttumista, jota tälle ei tietty ees saa...huoh

   Poista
 6. Mä linkkaan kaikki aina Flickristä ja mulla on siellä myös pro-tili. Mutta mutta, lataa kuvat juuri sen kokoisena, kun blogi ne näyttää. Luo uusi picasa-tili? En kyllä tiedä yhtään miten se toimii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä siirryin nyt sit kans takas vanhaan tuttuun Flickriin.... :)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig