Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 19. lokakuuta 2012

Perjantain intohimoja

Jälkiuunileipää, Emmentalia ja kurkkua! Siitä on tämä perjantai-ilta tehty. 
Miten voi tehdä niin paljon mieli? Miten voi olla niin hyvää?


Koko viikko meni valokuvatessa ja mittaillessa helsinkiläisten kerrostaloasukkaiden kämppiä. Oma kamera ei mahtunut kassiin ja viikon kuvasaldo jäi satunnaisiin puhelinkamera-otoksiin matkalla töihin ja kotiin. Nyt seuraa aivojen ja kropan lepuutusta sohvalta käsin Once upon a time-sarjan parissa. 

SHARE:

6 kommenttia

 1. Toisten kämppien kuvaaminen (ja näkeminen) kuulostaa mielenkiintoiselta! Mukavaa viikonloppua!Once upon a time on kiva fantasiasarja;toisen kauden ekat jaksot koneella;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan se kieltämättä mielenkiintoista - avartaa hieman kuvaa paikallisesta elämästä... mutta on se myös välillä kammottavaa, sekä joskus se tuottaa hetkellistä riipaisevaa kateutta tai ärsytystä, kun joillain on omistuksessaan hervottomia lukaaleja kantakaupungin keskellä... Once upon a time on kiva, mutta välillä meinaa mennä hermot kun asiat etenevät hyvin verkkaaseen tahtiin :D. Hyvää viikonlopun jatkoa sinnekin!

   Poista
 2. Otin juuri leipomani ruisleivät uunista :). Ne ovat tosin parhaimmillaan vasta parin kolmen päivän päästä. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oohh... kunpa mäkin saisin aikaiseksi leivottua itse.. huoh. No, ehkä mä tässä vielä joku päivä innostun :)
   Hyvää viikonloppua myös! <3

   Poista
 3. Heii, minäkin katson Once upon a timea, oon menossa ekan tuotantokauden kahdeksannessa jaksossa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa! Kivaa :D Me mennään jo jaksossa 19... Kirit meidät nopsaa kiinni ja alotetaan toisen tuotantokauden katsominen yhdessä! Leffaillan sijaan sarjailta, mites ois? :D

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig