Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 20. lokakuuta 2012

Mr. Converse Hot Sauce

Läppäriltäni löytyy epämääräinen kokoelma Carloksen lapsuusvalokuvista otettuja kuvia. Eräät ihanat tytsyt tekivät niistä meidän häitä varten hienon kokoelman (joskin sen tekeminen tuotti pieniä teknisiä ongelmia, joita on kieltämättä huvittavaa muistella näin jälkikäteen). 
Enpä tullut silloin hääiltana huomanneeksi seuraavaa pientä yksityiskohtaa: katsokaas mitkä kengät tuolla mun pikkuhottiksella on kyseisessä kuvassa jalassaan! 


Eipä siis ollutkaan hääpäivänä ensimmäinen kerta, kun C:llä oli turkoosit Converset jalassaan... ja mikä poseeraus! T-paita kruunaa kokonaisuuden :D.


SHARE:

6 kommenttia

 1. Nuo turkoosit Converset ovat kyllä mahtavat;D Tel Avivissa on yksi kauppa missä myydään pelkkiä Converseja;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo, Santo Domingosta löytyy myös. Enpä tiedä löytyykö Helsingistä.. tuskin, mutta mä kuljen vaan tukka putkella paikasta a paikkaan b nykyään, enkä tiedä mistään mitään :D

   Poista
 2. Hihi, hauska sattuma :D Hieno tämä blogin uusi ulkoasu muuten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ;) Ja kiitos! Katsotaan kuin kauan kestää kun taas kyllästyn... hehe.. Ennen inhosin tuota vihreää väriä, mutta niin se mieli muuttuu.. ainakin hetkellisesti.

   Poista
 3. Haha, ei taitanut Carlitos tietää kenkien olevan enne!

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig