Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 17. syyskuuta 2012

Värikoodit

Viime viikollahan oli taas ne Habitare-messut.
Tänä vuonna koin ihan velvoitteekseni mennä messuilemaan, vaikkei väenpaljous ja messut yleensäkään ole mitään lempipuuhiani... mutta tulisihan minun toivoa että asiat tässä jonain vuonna olisivat niinkin hyvin, että olisin siellä itsekin näytteillepanijana Puutamon kanssa.

Olisi tietenkin kiva sanoa, että käteen jäi hirveän paljon kaikkea uutta ja hienoa, mutta enpä nyt tiedä. Parhaiten minulle jäi mieleen nämä:

http://4.bp.blogspot.com/-GwaE0mReEcc/TbuSoJXVvvI/AAAAAAAABSs/DTjp4f5qw8U/s1600/pf_BOX742_1%25282%2529.jpg
Olen jo pitemmän aikaa suunnitellut ostavani Pantone-värikoodein koristeltuja teemukeja, mutta nyt kun näin ensimmäistä kertaa näitä peltipurkkiversioita, en millään saa niitä mielestäni (ha ha)! Vähänkö nuo olisivat kivat jossain hyllylläni (jos joskus saisin hyllyt seinille asti, remppa kun on "hieman" jäänyt kesken)... tai edes verstaan hyllyllä! Olen aina tykännyt ihan hirveästi värikartoista, siihen pisteeseen asti, että olen väkertänyt rautakaupoista keräämistäni värikarttaliuskoista itselleni taulun.

No, tosiaan nuo sisustushommat ja turhien asioiden (kuten peltipurkkien) ostamiset ovat jääneet yritys- ja häämenojen takia unholaan, mutta voinhan minä aina käydä vaikka hakemassa sieltä rautakaupasta lisää niitä värikarttoja hypisteltäväksi... Itseasiassa tilasinkin Habitaren Osmocolor-esittelijältä sellaisia ihania puisia vahavärikarttoja Puutamolle. 

Jos nyt vaikka joululahjaksi saisin edes yhden sellaisen teemukin? Esimerkiksi tämä väri olisi kiva: 

http://crocodilejock.posterous.com/?tag=pantone
SHARE:

7 kommenttia

 1. Noi on kyllä kieltämättä söpöt! Mä ottaisin ehdottomasti tuon vaaleanpunaisen :) Mä tein pikaisen käännöksen messuilla mutta totesin kuten olen aina todennut, että tälläinen skandinaavinen-tyyli ei vaan oikein iske meikäläiseen. Ja väenpaljous ahdistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta se on hyvä kun tietää että mikä ei oo se oma juttu! Mä yritän pysyä mahdollisimman avoimena kaikkia tyylisuuntia kohtaan, jokaiselle on oma oikeanlainen tilansa, mutta jos nyt omasta kodista puhutaan, niin mä kaipaan niin paljon enemmän värejä ja kodikkuutta kuin mitä skandinaavinen linja helposti saa aikaan...

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Mulla on muki ja 2 tollasta laatikkoa, Pino Fredalla myy. Mua tosin vähän huijattiin näissä, ostin noi tulostinpapereita varten kun myyjä sanoi että niihin menee hyvin sisälle A4, muttei mennytkään vaan kulmat taittuu. ;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olishan se pitänyt tietää :D Siis että sulla on noita boxeja... no mut jos ne ei olleetkaan hyvät paperilaatikot, niin aina voit tuoda mulle ne :P hahah...

   Poista
 4. En ollut aiemmin nahnyt noita Pantone -juttuja, kunnes eilen luin taalta ja tanaan meni kirjakauppaan, joka oli taynna Pantonen muistikirjoja ja mukeja :) sopoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niin siinä yleensä käy, varsinkin monien sanojen kohdalla. Ensin niitä ei oo muka kuullut koskaan ja sitten heti seuraavana päivänä sen kuulee kolmeen kertaan :D

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig