Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Vahinkoklassikko

Tuossa viikko takaperin listasin itseni vahingossa sunnuntaiklassikoiden soittajaksi, kun tarkoituksenani oli vain löytää klassikkojen soittajia... ja koska en nyt tiedä miten tästä statuksestani poistuisinkaan, niin mikäs siinä - luultavasti olen ihan hyvä klassikkoryhmän jäsen, koska rakastan kaikkea vanhaa ja vanhahtavaa musiikkia. Sunnutaipäiville ne sopivatkin erittäin hyvin.


Tämä ensimmäinen tietoinen klassikkovalintani (tosiaan viime sunnuntain videon taustalla sattui soimaan And I love her, joka toki sopii klassikoksi) kumpusi itsestään sieltä jostain sisäisestä jukeboksistani, kun katselin tuota verhojen välistä kurkistelevaa auringonvaloa. Tässä biisissä on aika "ainutlaatuiset" sanoitukset, mutta ehkä juuri siitä samaisesta syystä tätä on niin hauska hoilata...

America - Horse with no name

SHARE:

2 kommenttia

  1. Loistava klassikko! Ja muutenkin kiva,että sinäkin nyt sitten laitat niitä klassikkoja sinne;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kivaahan tuo on, mähän niin tykkään muutenkin kaiken "omituisen" musan levittämisestä täällä :D ja kyllä, America on loistava ;)

      Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig