Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 22. syyskuuta 2012

Puutamo-päivä

Tänään oli Puutamo-päivä. Suunniteltiin uusia projekteja, kunnostettiin verstasta ja aikataulutettiin tulevaa viikkoa. Mulla on kyllä ihan parhaat osuuskuntakaverit, vaikka välillä vähän "tapeltaiskin"... haha (ei me tapella, ehkä vaan vähän väitellään). No, se kuuluu asiaan kun on useampi mielipide kuunneltavana. 
Tulossa mm. pöytä keraamisella mosaiikkitasolla, yhteistyönä Heini Pulkkisen kanssa. 


Huonekalujen kuvaaminen on osoittautunut vähän haasteelliseksi hommaksi. Verstaalla on ihan hirveä valaistus ja roinaa ympärillä ja kasaus asiakkaan luona taas tapahtuu lähes aina illalla pimeässä sekä vielä ahtaammassa tilassa. Kun muistaisi edes ottaa jalustan mukaan niin onnistuisi vähän paremmin... eikä sitä kiireessä oikeen kehtaisi jäädä siihen miljoonaa kuvaa räpsimään... 
Tässä hiekkalaatikoksi ristityn sängyn suunnitelmakuva, testikasauskuva verstaalta, sekä pari huonoa kuvaa asiakkaan kotoa:


No, toivotaan että vähitellen kaikki nämäkin tekniset ongelmat selkiintyvät... Eikä tarttis ihan jokaista huonoa kuvaa sinne nettisivullekaan tunkea. Vielä vaan pitäisi saada hieman lisää referenssejä kasaan ja hyviä töitä tehtyä, niin uskaltaisi pistää vaikka esitteitä jakoon. 

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig