Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 4. syyskuuta 2012

Pelottavan päteviä mimmejä

Aloitin tänään yrittäjäkurssin Naisyrittäjyyskeskuksessa Helsingin Kaisaniemessä. Aikaa hurjaa menoa kun pitäisi ehtiä niitä varsinaisia duunejakin jossain välissä tekemään, mutta jotten löytäisi itseäni konkurssista alta aikayksikön (ihan kun en jo roikkuisi henkilökohtaisen sellaisen rajamailla), ajattelin että pieni syventyminen ja lisämotivaation hakeminen yritysasioihin ei olisi pahitteeksi. Veroasiat ja myyminen kun eivät ole sitä minun lempihommaani...

Ensimmäisen päivän perusteella kurssi ainakin vaikuttaa todella dynaamiselta ja tehokkaalta. Kouluttajan ulosanti oli erinomaista ja kurssilaiset vaikuttivat kaikki pelottavankin päteviltä mimmeiltä! Yritysideaa oli jos jonkinmoista! Jos nyt jossain asiassa minä olin edellä monia muita, niin edes siinä että yritykseni on jo perustettu. Suurella osalla kurssilaisista oma yritys on vielä harkinnassa... Liiketoimintasuunnitelmat, alvit, yellit ja vakuutukset ovat jo ainakin teoriassa tuttua hommaa, mutta yritysneuvonnat ja markkinointi- ym. luennot eivät todellakaan ole pahitteeksi. Eikä myöskään liiketoimintani esittelyn harjoittelu. Olin oikeastaan vähän järkyttynyt siitä tosiasiasta, että minua ihan jännitti kertoa yrityksestäni luokalliselle uusia ihmisiä!

Niin paljon pitäisi tehdä, mutta minä se vaan tahtoisin lymytä siellä verstaan perukoilla ja kirjoitella blogia. Tekemättömien asioiden lista vaan paisuu paisumistaan...

No, sainpahan ainakin perustettua Puutamolle Facebook-sivun ja lisättyä sinne muutamia huonolaatuisia kuvatuksia... mutta kuten tämänpäiväinen kouluttajakin totesi, ikuinen viilaaminen ei vain ole mahdollista, juna menee, joten täydellisen sijaan usein on vain tyydyttävä hyvään. Onpahan nyt ainakin jotain saatu aikaiseksi! Huomenna lähtee käyntikortit koetulostukseen.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig