Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Mutta vain harvat osaa rakastaa

Ai niin! Meinasin ihan unohtaa sen sunnuntaiklassikon. Taitaa olla jo kolmas kerta vuorokauden sisään kun postailen jotain, mutta ei kai se mitään. Mikäs tässä on niitä pakollisia hommia vältellessä. Kävin jopa tuolla vesisateessa viemässä kaikki lasit ja muut kierrätyspisteeseen yhtä tylsää projektia kaihtaen.

Mutta, asiaan: José José, tuo yksi lattarimusiikin ikoneista, on yksi suihkumusiikkisuosikeistani. José Josén biisejä on niin mahtava hoilata tunteella... ja kovaa. Vaikkei hänen musiikki kaikkiin iskisikään, niin rispektiä tätä äijää (tai ainakin hänen ääntä ja tulkintaa kohtaan), riittää ainakin jokaisella espanjankielisellä muusikolla. 

Minulle José José tuli alkujaan tutuksi 1998 ilmestyneen tribuuttilevyn kautta, jolla Julieta Venegas, Beto Cuevas ym. laulavat José Josén hittejä. Parhaiten niistä jäi minulle mieleen Amar y Querer ja sen sanat "El querer pronto puede acabar, el amor no conoce el final, es que todos sabemos querer pero pocos sabemos amar" (Tykkääminen äkkiä voi päättyä, mutta rakkaus ei tunne loppua, kaikki osaamme kyllä tykätä, mutta vain harvat osaa rakastaa). 

Tässä siis sekä itse José Josén että Azul Violetan versio kyseisestä kappaleesta: SHARE:

3 kommenttia

  1. Mites multa on tämä Jose Jose jäänyt huomioimatta,vaikka ihan nuoresta lähtien olen kuunnellut/kerännyt lattarimusaa....A mi me gusta mas la version de Azul Violeta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jose Josen El triste on yks mun hoilaussuosikeistani, mutta enpäs mä oikeestaan muuten Jose Josea kuuntele... eli en nyt tiedä suosittelenko, mutta kannattaa toki kuunnella hitit läpi :)

      Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig