Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Häät Miriamin näkökulmasta

Nyt kun olen koko viikon "piinannut" itseäni kirjoittamalla kaikesta yhtä tylsästä kuin työnteosta, niin saanen viettää hetkisen sunnuntaipäivästäni selaten läpi ystävieni nappaamia kuvia siltä ihanalta viikonlopulta, joka alkaa jo vähitellen tuntumaan niin kaukaiselta...  Häävideo alkaa kuulema olemaan valmis, joten ehkä pian saan lisättyä tännekin jonkun pienen videonpätkän! Jee! Tai no, ehkä sittenkin laitan yhden pienen videopätkän, liittyen juuri siihen "the häävideon" tekemiseen. Alkoi niin naurattaa tuo serkkujen säätäminen ympärillä kun allekirjoitimme vihkitodistusta. Carloksen kanssa juuri totesimme, ettemme itse tilanteessa oikeastaan huomanneet koko kuvaamista, vaikka siinähän ne ympärillä hyörivät koko ajan:

SHARE:

10 kommenttia

 1. Tää oli linkietty sunnuntaiklassikoihin;Beatlesien musa on kyllä aina hyvää! Näihin teidän hääkuviinne ei sitten kyllästy millään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, joo, hups, laitoin vahingossa kun en tajunnut mitä olin tekemässä, luulin pääseväni sitä kautta muiden blogeihin joista löytyy sunnuntaiklassikoita, mutta lisäsinkin itseni listaan :D... No, onneksi oli sentään vähän klassikkomusaa tässä postauksessa!
   Ja hyvä ettei kyllästy!! Varmaan vielä ensi vuonnakin postailen näitä.. hihih :)

   Poista
 2. Yaelianin kanssa samaa mieltä; hääkuvia katsoo mielellään.

  P.s. ihan milloin vaan teille sopii, niin voin tulla katsomaan häävideon ennakkoon :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) No hyväkivajee! :D

   P.s. Suursiivoukset kunniahenkilön vierailua varten aloitettu! Ekaa videopätkää lataillaan juuri virtuaalimaailmaan. Ihan näillä näkymin käy kutsu - kunhan nyt olisin vaan itsekin paikalla ihmisten aikoihin :D!

   Poista
  2. Ooh! Minuako varten sä ne sälekaihtimet pesit :D? Haha, no mutta kutsua sitten vain odotellessa :)

   Poista
 3. Ihania kuvia ja ihana morsian!

  VastaaPoista
 4. Samaa minäkin kuin Yaelian, ei näihin kyllästy!

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa klasarien soittajaksi! Näin komeaa esiintuloa ei ennen olla nähty! Suloisia hääkuvia ja Beatles Forever! Onnea!

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig