Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 1. syyskuuta 2012

El mar, el cielo y vosotros 2 - Meri, taivas ja te kaksi

Laitoin jo kerran aikaisemmin tämän kuvan, mutten kuitenkaan kertonut sen tarinaa:


Sen tarina liittyy oleellisesti tähän biisiin:


Kappale on alunperin Agustin Laran, mutta tämä kyseinen versio on Bunburyn tuotantoa, hänen uusimmalta albumiltaan, joka on täysin cover-albumi. Jos siellä ruudun takana on joku uusi lukija, niin kerrottakoon vielä kerran, että Enrique Bunbury on Carloksen lempiartisti, ollut aina teini-iästä asti, jolloin Bunbury oli Espanjan kaikkien aikojen suurimman rock-bändin, Heroes del Silencion, laulaja/lauluntekijä. 

Tämä kappale, El mar, el cielo y tu oli meille ihan täydellinen taustamusiikki tätä tiettyä hetkeä varten:


(iPhone-laatua, "virallista" videomateriaalia odotellessa...)

Meri, taivas ja me kaksi olimme osana myös espanjankielistä hääkutsuamme, sekä oikeastaan koko juhlan teemana...


Kaiken tämän lisäksi Carloksen äiti, sisko ja serkkupojat olivat järjestäneet meille aivan täydellisen pienen yllätyksen, pienen paperinpalasen...Onnitteluviestin itse Enrique Bunburylta! Vaikka viesti on lyhyt, eikä muille välttämättä merkitse yhtään mitään, oli se aivan mahtava kyseisille Bunbury-faneille, jotka sattuivat jopa menemään naimisiin Bunburyn syntymäpäivänä, 11. elokuuta (sattumaa, mutta tietenkin tiedostettua)...


Tuon pienen allekirjoituksen saaminen oli ollut aika kovan työn takana, sisältäen puhelinsoittoja, Bunburyn henkilökunnalta anelemista ja itse artistin tapaamisen salaisessa hotellissa (Bunbury ei halunnut Santo Domingon keikalla tavata faneja, koska matkusti pienen lapsensa kanssa), sillä seurauksella, että Bunburylle on vakuutettu, että puoli Santo Domingoa fanittaa Bunburya kiitos Carloksen :D. 


En olisi ikinä uskonut kehystäväni kenenkään artistin nimikirjoitusta, mutta eiköhän tämä ole sen arvoinen (sitäpaitsi, olenhan itsekin tavannut herran ja käynyt konsertissa Los Angelesia myöten...).

Kiitos tästä hauskasta ylläristä seuraaville:SHARE:

12 kommenttia

 1. Nama sun haahehkutukset on ihan omaa luokkaansa! Olen tiiviisti seurannut niita, vaikka en paase aina kommentoimaan. Olet taatusti saanut aidon onnelliset haat, se huokuu kaikesta. Olen todella iloinen puolestanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih... kiitos Tarja!! Kivaa tietää että seurailet, mä jo pelkään täällä että kaikilla alkaa tulla korvista ulos mun hehkutukset :)

   Poista
 2. Wau mikä mielentön yllätys! :)

  VastaaPoista
 3. Mahtava yllätys! Muutenkin teidän häissä kaikki kohdat niin ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ylläri oli juuri sopiva :D ja todellakin - en voi valittaa!

   Poista
 4. <3 <3 <3 Mä liikutuin oikein kyyneliin asti tästä!! Ihana! <3

  VastaaPoista
 5. Yhdyn Tarjan sanoihin. Nämä teidän häät ovat olleet aivan omaa luokkaansa!!! ♥

  VastaaPoista
 6. Hei eikääääääääääää!! :') aivan täydellinen yllärilahja!

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig