Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 25. elokuuta 2012

The Vihkiminen

Annika kyseli edelliset kuvat nähtyään, että olimmeko oikeasti hääpäivänämme niin rentoja kuin mitä kuvista välittyy. No, kai me olimme. Ainoa hermostunut  hetki molemmilla oli se puolituntinen ennen seremonian alkua. Carlosta jännitti että pysymmekö aikataulussa (no ei ihan pysytty, mutta koko homma alkoi ihan tyylikkäästi vain puolituntia myöhässä) ja minua jännitti se tepastelu rappusia alas kaikkien katsoessa sekä vihkivalani lausuminen. Kun nekin molemmat menivät oikeastaan aivan nappiin, oli kaikki pelkkää ihanuutta. Kuten monille on jo varmaan tullut selväksi, olen minä ennen ollut niitä, jotka eivät pahemmin hääjutuista tai yleensäkään naimisiin menosta välitä, mutta nyt voin kyllä ihan täysillä olla sitä mieltä, että kannatti järjestää ihan kunnon häät! Se päivä oli niin täynnä rakkautta ja olimme niin onnellisia, että vieläkin hyräilemme vähän väliä sitä biisiä, jonka tahdissa kaariportillemme astelimme :D.SHARE:

10 kommenttia

 1. Ah niin ihanaa ja herkkää. Tässä vaiheessa tuli jo kyyneleitä täälläkin silmäkulmaan.

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavia kuvia!

  Mullakin (ei niin romantiikkaa rakastavalla) meinas tipat vyöryä silmistä!

  Onnea tuhannesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiiti!! <3 Ja ei oo tosi, Carloskin luki näitä kommentteja ja oli otettu :D

   Poista
 3. Aivan ihana hääpuku sulla ♥ Ja muutenkin nuista kuvista huokui rakkaus ja onnellisuus. Enempiä itseäni toistelematta paljon onnea teidän yhteiselle tiellenne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Suvi!!! <3 Hääpuvun oon itse piirtänyt ja tuttu ompelija teki kotonaan pienessä kopperossa, maksoin koko hommasta vaan 100 euroa!

   Poista
 4. Mikä ihana seremonia;se välittyy hyvin kuvien kautta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!! Itse tietenkin pitää kuvia ihanina kun oli koko homman keskellä ja tunnelma oli korkealla, mutta mahtavaa jos se välittyy kaikille muillekin!

   Poista
 5. Ihania kuvia. Oli varmasti ihana paiva. Jos mekin joskus uusitaan haavalamme (kuten meidan on pitanyt tehda jo kuutisen vuotta) haluan tehda sen jossakin ulkona kuten rannalla tai puutarhassa. Rakastan tuota sun haapuvun selkaosaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katness! Oli kyllä ihan parhautta järjestää juhlat ulkona - toki se oli vähän hurjaa kun trooppiset myrskyt kiertelivät saarta, mutta meillä oli onni matkassa, päivä ei ois voinut olla kauniimpi!
   Ja kiitos - hääpuvun selkäosa olikin koko puvun pääpointti. Etuosa jäikin sitten kiireessä vähän vähemmälle huomiolle ja avonaisen selän takia vähän löysäksi, mutta eipä se mitään haitannut :D.

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig