Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 18. elokuuta 2012

350 kuvaa, 350 lähtöporttia

Muutama flunssainen matkustaja tervehtii Puerto Ricon San Juanista. Kohta vuorokausi matkustamista takana, emmekä ole päässeet kuin tänne viereiselle saarelle. Näin ollen tiedossa on vielä toinenkin yö jossain päin Jenkkilää. Dallas, Miami, New York ja Chicago ovat vaihtoehdot... tai pahimmassa tapauksessa toinen yö San Juanissa. Arvatkaa kuka haluaisi pöräyttää sillä samaisella propellipurkilla takaisin Santo Domingoon? 

No, onneksi on hääkuvia katseltavana. Kuvaajana toiminut serkku ehti lataamaan minulle 350 kuvaa lisää ennen kuin lähdimme Santo Domingosta. Vielä jäi 1500 uupumaan :D. 

Ps. Arvatkaa kuinka monta kertaa olen jo ehtinyt sanomaan mi esposo/my husband? Monta! 


SHARE:

13 kommenttia

 1. Ihania kuvia! Ja paranemisiin sekä turvallista matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :):) Kiitos! Tunnin päästä taas uusi yritys New Yorkiin...

   Poista
 2. Voi, näyttää tosi kauniilta! Paljon onnea tuoreelle rouvalle ja aviomiehelleen :)

  VastaaPoista
 3. Voi, näyttää tosi kauniilta! Paljon onnea tuoreelle rouvalle ja aviomiehelleen :)

  VastaaPoista
 4. Näyttää ihanalta! Toivottavasti kotimatka onnistuu supsakkaan!

  Vastaile sitten kun ehdit, mutta kyselen, että kuinka paljn teillä oli vieraita Suomesta? Ja järjestelittekö te kaiken itse häävastaanottoa varten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei onnistunut kovin supsakkaan ei, mutta kotiin päästiin jokatapauksessa :D

   Suomesta ei ollut kuin 5 vierasta. Muualta Euroopasta saman verran. Moni muukin oli aluksi lähdössä mukaan, mutta välimatka taisi olla vähän liian suuri :D
   Ja kyllä, Carloksen täti toimi pääsuunnittelijana, muut toimimme lähinnä työmyyrinä ja minä tietenkin sen lisäksi määräilemässä mitä saa tehdä ja mitä ei... Tosin loppujen lopuksi täti ja serkku olivat kriittisempiä jopa hääpuvun suhteen kuin minä itse. Sen jälkeen kun se oli revitty liitoksistaan kolmeen otteeseen, minä sanoin että nyt riittää, mulle on aivan yksi hailee, kunhan siinä on se avonainen selkä ja liehuvat helmat :D.
   Hotellin omistaja oli ensin vähän näreissään kun emme halunneet käyttää heidän palvelujaan mihinkään koristuksiin ym, mutta seuraavana päivänä oli heti ensimmäisenä pyytämässä kuvia markkinointitarkoituksia varten :D Eli hyvin onnistui kaikki vaikka jouduimme raahaamaan kaiken autojen takakonteissa maan toiselle reunalle, kukkia ja hääkakkuja myöten.

   Poista
 5. Lovely! Ja hyvää kotimatkaa :)

  VastaaPoista
 6. Kaikki teiän hääkuvat on niin ihania! Ihan kun jostain elokuvasta. Ois sittenkin pitäny tulla... ;)
  T: Anssi

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Gracias Gladi! Gracias a la tia de Carlos, todo quedó perfecto!! >(

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig