Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 9. heinäkuuta 2012

Turku, pilvet, Huskyt, Kosto, hittibiisit ja väärä tunnelma

1. Musiikilla on niin suuri vaikutus mielialaani, että joskus en uskalla kuunnella jotain hyvää biisiä, koska pelkään tunnelman, olotilan tai mielialani muuttuvan vääränlaiseksi. Tämä johtaa myös siihen, että välillä esimerkiksi blogia kirjoittaessa jumitun kuuntelemaan yhtä ja samaa biisiä, jottei fiilis muuttuisi ja koko homman idea unohtuisi tai muuttuisi täysin erilaiseksi. 


2. Radiossa soivat hittibiisit, olisivat ne sitten ärsyttäviä tai eivät, merkkaavat aikansa ja luovat ah-niin-haikean-ihanan olotilan myöhempinä vuosina. Minulle joitain unohtumattomimmista renkutuksista ovat esim. Kylie Minougen Can't get you out of my head, Ace of Basen All that she wants, Kaiser Chiefsien Ruby ja Olavi Uusivirran Me ei kuolla koskaan.Työpaikalla soivilla radiokanavilla tämä kesä on kulkenut aika paljon Gotyen tahdissa, mutta nähtäväksi jää millaiset fiilikset Somebody that I used to know saa aikaan vuosien päästä. Muistuttaako se näistä tuskaisista työpäivistä vaiko kenties tulevasta kuukaudesta Dominikaanisessa… vai muistuttaako mistään. No, ainakin siitä että se saa kaverin alle 1-vuotiaan poitsun haltioitumaan niin totaalisesti, että jopa vaatteiden pukeminen on kivaa puuhaa. 


3. Tänään eräs työkaveri sanoi olevansa huolestunut ja oli valmis lähettämään minut kotiin koska näytin kuulema niin väsyneeltä. En viitsinyt kertoa totuutta: se johtui vain siitä että kaiken kiiren keskellä olen ollut niin fiksu että koukutin itseni aivan kamalaan jenkkisarjaan nimeltään Revenge, joka on pahempi kuin Kauniit ja Rohkeat! Katsottiin tässä vaivihkaa koko ensimmäinen tuotantokausi… 


4. Lieneekö Koston syytä vai muuten vaan yleistä hajamielisyyttäni, unohdin lauantaina lompakkoni verstaalle, jonka seurauksena myöhästyimme kaverin kanssa sunnuntaiaamun junastamme Turkuun. 


5. Onni onnettomuudessa, saimme nauttia ihanasta aurinkoisesta aamusta Helsingin kauppatorilla ja rautatieasemalla. 


6. Turku oli pilvien sekä festarikansan valtaama, mutta meillä oli kivaa mökittäessä kaverin kotona. Tajusin, että olin ensimmäistä kertaa kyseisen ystävän kotona, vaikka olemme olleet tosi läheisiä kavereita jo yli kymmenen vuotta! Miten se on mahdollista?! No, aika helposti kun toinen asui Tokiossa ja toinen Santo Domingossa… jotenkin ne yhteiset hetket on aina sijoittuneet sinne missä minä asun. Jos olisi oma auto, niin ehkä siellä Turussakin uskaltaisi käydä useammin, junat kun valitettavasti on niin törkeän kalliita. Niin väärin. 7. Kaveri oli juuri hiljattain käynyt Husky rescue-retkellä Italiassa asti. Koiravaari nimeltä Bismark pääsi vihdoin kotiin. Toisen paikalla olleen kaverin Husky rescue-retkeltä oli jäänyt kotiin vain kyseisen bändin rumpalin uimahousut. Mutta ei siitä sen enempää… Nämä seitsämän satunnaista asiaa siksi, että kaksi kaunista rantapallolaista, Nella ja Sari, heittivät mielenkiintoisen tunnustuksen, nimittäin Versatile blogger awardin! KIITOS! Mutta… olenko minä versatile? No, toivottavasti edes jonkun verran! :)


Annan palkinnon eteenpäin seuraaville: 


SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihana hauveli! Porukoilla oli aikoinaan huskyja, on ne vaan niin ihania! Ja tuo Revenge, kieltamatta aika koukuttava :) Seurasin sita Jenkkilan tv:sta uskollisesti, vaikken yleensa tykkaa saippuasarjoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, huskyt on kyllä niin ainutlaatuisia! Jos en olisi tällainen tuuliviiri, niin varmasti ottaisin huskyn...
   Joo, en mäkään tykkää saippuasarjoista.. tää Revenge nyt oikeastaan menee draamasarjojen kategoriaan kait mutta se on kyllä niin saippuainen että huh huh! joka jakson aikana pyörittelin vaan päätäni :D... mut silti oli pakko katsoa...

   Poista
 2. Hei mä olin osana festarikansaa! Toi kauppatorin Köket on muuten mun työkaverin tyttären kahvila, ootte olleet oikein hyvällä asialla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai olit vai!! :D Ja no, itseasiassa noi meidät kahvipullat on eri kahvilan pihalta, tuolit ja pöydät vaan oli samanlaiset... mutta Köket näytti kyllä kaikista sympaattisimmalta, me vaan käveltiin siinä vaiheessa vielä ohi ja päädyttiin sit istumaan sinne johonkin varsinaisen torin puolelle... mutta, seuraavaksi siis Köökkiin! :)

   Poista
 3. Oih, kiitos tunnustuksesta! Ja hienoja kuvia taasen!

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig