Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 23. kesäkuuta 2012

Urjalan taikayö

Juhannusterveiset Urjalasta. Kuinka loistava breikki tähän työntäyteiseen arkeen! Kunnon kesäfiilistelyä. Kerrankin tuli aurinkoinen ja lämmin juhannusaatto ja vielä parempi kun saadaan olla täällä luonnonhelmassa nauttimassa siitä. Ampparit eivät tosin suoneet hetken rauhaa viime yönä. Taistelin niiden kanssa läpi yöttömän yön. Aamulla etupihalta löytyi epämääräinen kasa muovimukeja ja paperilappusia kun olin antanut niille pikakyytiä yläkerran terassin kautta pihalle. Carlos kertoi kerran raottaneensa silmiään ja nähneesä vaan jonkun viuhahtavan ohi suriseva muki kädessään... Mutta minkäs mahtaa kun ampiaisen ääni on korvaani pahempi kuin kuudelta aamulla soiva herätyskello. No, onneksi tänään ei ole kiire minnekään! Niin ja tulihan sitä siinä taistelun välissä vähän nukuttuakin. Odotin näkeväni juhannusyön unta sulhasestani, mutta näinkin unta Spidermanista...


Ps. Piti laittaa Urjalan taikayö-biisi tähän, mutta taidankin jättää väliin... Jopa minun iskelmä- ja humppa-fiilistelyllä on rajansa :D.
SHARE:

7 kommenttia

 1. Ihanan kesäisiä kuvia! Nyt tuli kyllä ikävä Suomeen, tai oli jo vähän valmiiksi... Iloiset juhannuksen jatkot teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juhannnus olisi voinut kestää vähän kauemminkin.. niin ja se lämmin sää. Juhannuspäivänä en tainnut ottaa yhtään kuvaa, ulkona oli kamalan kylmää ja sateista, eli se siitä. Eli joskos Suomi-ikävä vähän helpottaa kun mietit näitä kylmiä ja tylsiä säitä :D

   Poista
 2. Kyllä välittyy kesäfiilis näistä kuvista :). Sullakin oikein sujuvaa poseerausta niityllä :D. Ruotsissa juhannus oli välillä sateinenkin, mutta meininki aivan mahtavan...ruotsalainen, haha. Huippua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Juu, katse aurinkoon ja naama virneelle :D
   Niin ja olihan se täälläkin sen aaton jälkeen sateinen... Olisi kyllä kiva joskus viettää ruotsalaista juhannusta :).

   Poista
 3. Kesä, ihanuutta!

  ja ps <3 : http://www.rantapallo.fi/kaukokaipuu/2012/07/04/the-versatile-blogger-award/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin jaoin sulle tän saman. :D
   --> http://www.rantapallo.fi/sarrrri/2012/07/06/the-versatile-blogger-award-seka-21-faktaa/

   Poista
  2. Heih! Kiitos ihanat tytsyt!! Vastailen varmasti tähän piakkoin!! :)
   <3

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig