Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

torstai 14. kesäkuuta 2012

Sähellystä

Koska yritän nyt vielä vähän aikaa (= neljä viikkoa) keskittyä niin paljon kuin mahdollista pelkkään työntekoon, enkä ehdi hirveästi kamera kaulassa kuljeskella, saati sitten istua läppäri sylissä miettimässä kirjoitusvirheitäni, yritän löytää jonkun nopean formaatin tähän kirjoitteluun... Luulen, että helpointa on kertoa vaikka omista päivittäisistä sähellyksistäni, minä kun niin tykkään naureskella itselleni ja omalle urpoudelleni. Se kun ei vie paljon aikaa eikä energiaa. Sähellän joka ikinen päivä.

Tältä päivältä muistui mieleen esimerkiksi seuraavaa:

1. Farkkuni repesi haarovälistä kesken pyöräilyn. Saatoin siis olla aika iljettävä näky fillaroidessani kohti Vallilaa. Olisi ehkä kuitenkin pitänyt pidättäytyä niissä Carloksen housuissa...

2. Kotiin pyöräilin ehjissä, mutta järkyttävän likaisissa verstaspöksyissäni. Matka kesti 12 minuuttia. Ei paha, verrattuna siihen entiseen tunnin kotimatkaani! Huomasin että matkan varrella on sellainen autoilijoille tarkoitettu nopeusnäyttö. Pyöräilin autotiellä, joten oma nopeuteni vilahti myös näkökentässäni. Jos näin oikein, se oli 37km/h. Huomenna vedän varmasti ihan täysiä siihen ja katson mitä se näyttää! Tosin 37km/h on kyllä jo ihan liikaa, ottaen huomioon sen, että olen kerran esimerkiksi ajanut liian kovaa työmaa-alueen läpi, sillä seurauksella että lensin päin verkkoaitaa. Kerran vedin päin auton sivupeiliä ja lensin sarvien yli keskelle tietä. Eli ehken kuitenkaan hurjastele huomenna (ja terveisiä vaan vakuutusmyyjälleni, vakuutukseni kun kattaa myös vapaa-ajan extreme-urheilun)...3. Sisälle päästyäni löysin kypäräni alta, hiuksiin poikittain tökättynä kuulakärkikynän! Mysteeriksi jää miten se on mahtunut sinne kypärän sisään poikittain niin, etten ole edes tuntenut sitä!

4. Illallista syödessämme kommentoin Carlokselle että taisin laittaa hänen sukan, tai ehkä kaksikin, jalkaani kun oli aamulla vähän kiire. Carlos pyysi näyttämään että mitkä sukat. Näytin ensin yhtä jalkaa ja sitten toista. Carlosta hieman huvitti, sillä...Ostin meille molemmille Manchesterin lentokentältä brittiläisiä sukkia, joista jokainen pari on vähän erilainen, mutta silti ihan liian samanlainen... Sekoittumista ei voi välttää. Varsinkaan kun on lähes samankokoiset jalat.

5. Verstaalla ollessani sain typerän päähänpiston tehdä videon blogia varten, mutta eihän siitä mitään järkevää seurannut... Vinot etuhampaani vaan loistavat. Oi jee. Itseironiaa edistääkseni laitan sen siis kuitenkin tänne :D.Firmalla ei vieläkään ole valmista logoa, mutta koska tässä vaiheessa sitä jo tarvitsee joka paikkaan, tulostelin tänään vähän tarroja ja iskin verstaan oveen tällaisen (ja ellei joku muu sitä viilaa paremmaksi, saattaa olla että tällaiseksi se myös jää toistaiseksi):


SHARE:

12 kommenttia

 1. Ihanat noi Union Jack-sukat! Söpö pari ootte sukissanne :D

  VastaaPoista
 2. Hahahhahaha nauroin ääneen kun toi video on niin IHANA JA LIIKKIS :D <3 Lisää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, :S :D Joo, ehkä taas joku päivä lisää....

   Poista
 3. Aika söpöt sukat ;) ja hieno tuo logokin, ei sitä kannata muuttaa!

  VastaaPoista
 4. Ihan hyvältä toi logo näyttää nyt noinkin, aina ihan eri näköstä kun on konkreettisesti jossain muualla kun tietsikan näytöllä. Nauroin kans noille sukille! Meillä ei vois ikinä käydä noin, Tumpin jalka on 4 numeroa mun jalkaa suurempi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, mulla ei meinaan taida tältä erää riittää energia logoiluun.. :/
   Hahah, joo, toisaalta se on hyvä että on samankokoiset jalat, mutta toisaalta vähän rasittavaakin :D

   Poista
 5. Sää oot kyllä niin huippu <3, päivän parhaat naurut :D

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig