Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Nimmari unohtui!

Mä näin tänään tämän bloggarin!

Unohdin ihan kokonaan että mun piti (vitsinä) pyytää siltä nimmaria :D.

Oli meinaan ihan eka kerta kun tapasin bloggarin. Siis sellaisen jota en muuten tunne minkään linkin kautta.

Se oli niin kiva, niin nätti ja tosi pitkä! Mä oon yleensä aina pitempi kuin kaverini, joten olin ihan että "jee, kerrankin joku joka on mua pitempi!"

Se ehkä ajatteli että oon ihan sekopää. En ollut kammannut tukkaani, mulla oli jalassa Carloksen kamalat farkut ja olin ihan hikinen kun olin pyöräillyt niin kovaa... jotten olis (taas) ihan hirveästi myöhässä. Niin ja olin silti vähän myöhässä... myöhennetystä tapaamisesta.

Unohdin myös olla ujo. Selitin vaan kaikkea. Kosinnasta ja kissoista ja töistä ja  kiireistä.

Unohdin myös että mun piti ottaa kuva meidän kypäristä kahvilan tuolilla. Ne näytti niin söpöiltä siinä. Se kuva olisi kuvastanut niin hyvin meitä kumpaakin ja koko tapaamista.

Koska kuvaa ei siis ole, tässä kissavideo. Niistäkin puhuttiin.

SHARE:

8 kommenttia

 1. Kuulostaapa hyvältä tapaamiselta:) Ja tykkään tuosta bannerista,tosi hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kyllä kivat treffit!! :)
   Ja jee, kivaa, kiitos! Mä jotenkin ajattelin että ehkä se on too much, mutta hyvä kuulla!

   Poista
 2. Voi ei miten ihana postaus! Kiitos tästä ja eilisestä (oot just hyvällä tavalla ihana ja energinen sekopää<3), mulla oli aivan äärettömän hauskaa! Otetaan ehdottomasti pian uusiksi ja kuva kypäristä, ne tosiaan synkkas hyvin siinä tuolilla (pistin nimittäin saman huomioiden).

  Ja kissavideo <3 MOU!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :):)
   Oli kyllä tosi mahtavaa treffata vihdoinkin!! Tuntui kyllä oikeestaan niinku oltais oltu vanhoja tuttuja, kyllä näistä blogeista sit kuitenkin aika hyvän kuvan saa siitä millanen on :D
   <3 Ja joo, otetaan pian uusiksi! Sit otan kyllä kameran mukaan!

   Poista
  2. Joo jä mä otan kanssa!

   Mua harmitti se ekan kerran peruuntuminen ihan hulluna, mut onneks nähtiin nyt ja olit säkin kyllä just niin ilonen ja kiva, mitä olin kuvitellutkin. :)) Ja hei pisteet bannerille täältäkin, toi on just hieno!

   Poista
  3. No hei ei se mitään!! Nyt ollaan treffattu! :)
   Ja jee, kivaa <3 :):)

   Poista
 3. Ajattele mitä kaikkea kivaa yksi blogi voi tuoda tullessaan :). Ja vielä kaksi blogia ja bloggaajaa, ihan huippua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Joo, aika huisia. Mun sosiaalinen ympyrä on alkanut rikastumaan tän blogin myötä!!
   <3

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig